Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Esküszöm többé nem fogok egyetlen egy akciókrimit sem megnézni. Kár hogy kormányon vannak a fideszes propagandisták, mert kiváló forgatókönyvíró lenne belőlük.

Már lassan nincs olyan fordulat, amit ne vetettek volna be. Ez fergetegesebb mint a Barátok Közt széria. Igaz itt is elő elő fordul, hogy egy-egy szereplő akit kiírnak vidékre vagy külföldre távozik, gondoljunk csak Navracsics Tiborra, de ettől eltekintve komolyan briliáns amivel nap, mint nap szórakoztatnak bennünket. Kár hogy ez nem a mozivászon, hanem a valóság.

A sorozat mai részéből: A kormány és a Tudományos Akadémia végletesen összekaptak, mit szépítsünk, pénzről van szó. Az MTA nehezményezte, hogy a kormány a jövőben nem csak kevesebb forrást juttat az intézménynek, hanem meg is szabná, hogy azt mire költse a patináns testület.

Az MTA tiltakozásba kezdett, és itt jön a fordulat. Az újabb névtelen cikk, melyet a Magyar idők és az Origo is buzgón és forráskritika nélkül vett át, tanulmánykötetek és tudományos konferenciák alapján állítja, hogy „Soros kitartottjai nyomulnak a Tudományos Akadémián”. Apró pontatlanság, hogy a cikk elsőszámú vádlottja, Jakab András már egy éve nem is az MTA-n dolgozik valójában.

Soros György hálózata és megbízható magyarországi ügynökei rendkívül aktívan sertepertélnek a Tudományos Akadémia háza táján

– közli nagyívű elemzésében a Soros-ellenes kampányra specializálódott, egyébként mérsékelten ismert blog, a Tűzfalcsoport, mely a Bayer Zsolt kirohanásainak is helyt adó Blogstar oldalán üzemel. – írja az Index.

Na akkor kéremszépen hogy is van ez? Aki nem tetszik a kormánynak ott hirtelen SOROS!

Na elmegy a Fidesz “az anyja keservibe” – hogy Bayer Zsolttól is idézzünk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: