Magyar szappanopera: Na mit gondol, hol talált most Soros ügynököket a kormány?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Esküszöm többé nem fogok egyetlen egy akciókrimit sem megnézni. Kár hogy kormányon vannak a fideszes propagandisták, mert kiváló forgatókönyvíró lenne belőlük.

Már lassan nincs olyan fordulat, amit ne vetettek volna be. Ez fergetegesebb mint a Barátok Közt széria. Igaz itt is elő elő fordul, hogy egy-egy szereplő akit kiírnak vidékre vagy külföldre távozik, gondoljunk csak Navracsics Tiborra, de ettől eltekintve komolyan briliáns amivel nap, mint nap szórakoztatnak bennünket. Kár hogy ez nem a mozivászon, hanem a valóság.

A sorozat mai részéből: A kormány és a Tudományos Akadémia végletesen összekaptak, mit szépítsünk, pénzről van szó. Az MTA nehezményezte, hogy a kormány a jövőben nem csak kevesebb forrást juttat az intézménynek, hanem meg is szabná, hogy azt mire költse a patináns testület.

Az MTA tiltakozásba kezdett, és itt jön a fordulat. Az újabb névtelen cikk, melyet a Magyar idők és az Origo is buzgón és forráskritika nélkül vett át, tanulmánykötetek és tudományos konferenciák alapján állítja, hogy „Soros kitartottjai nyomulnak a Tudományos Akadémián”. Apró pontatlanság, hogy a cikk elsőszámú vádlottja, Jakab András már egy éve nem is az MTA-n dolgozik valójában.

Soros György hálózata és megbízható magyarországi ügynökei rendkívül aktívan sertepertélnek a Tudományos Akadémia háza táján

– közli nagyívű elemzésében a Soros-ellenes kampányra specializálódott, egyébként mérsékelten ismert blog, a Tűzfalcsoport, mely a Bayer Zsolt kirohanásainak is helyt adó Blogstar oldalán üzemel. – írja az Index.

Na akkor kéremszépen hogy is van ez? Aki nem tetszik a kormánynak ott hirtelen SOROS!Na elmegy a Fidesz “az anyja keservibe” – hogy Bayer Zsolttól is idézzünk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük