Ha már megállítani nem sikerült, megint hatalmas pénzt adnak nekünk metróra, azért üzenjünk valamit Brüsszelnek, nem?


3-as metró, Deák tér - Fotó : Youtube
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Állítsuk meg Brüsszelt, mit képzelnek ezek, hogy pénzt adnak nekünk??? 

 

Az Európai Unió támogatja a 3-as metró korszerűsítését, a kohéziós alapból 473,4 millió eurót, azaz csaknem 154 milliárd forintot fordít a budapesti 3-as metróvonal teljes infrastruktúrájának a felújítására.

Ez több, mint a Tarlós István sokat emlegetett 137,5 milliárd forint – ekkora összeget garantált a kormány a metrófelújításra, függetlenül attól, hogy Brüsszel rábólint-e a projektre, vagy nem.

Akkor ez is Soros műve? Most miért nem mondják, hogy Soros mikor pénzt kapunk az állítólag Soros kezében lévő Brüsszeli bürokratáktól?

Corina Cretu regionális politikáért felelős román biztos a bejelentéskor elmondta, a kohéziós politika keretében nyújtott támogatásnak köszönhetően a vonalon utazó naponta több mint félmillió utas, Budapest lakói és “a gyönyörű magyar fővárosba látogató turisták” jobb szolgáltatásokban részesülhetnek, korszerű és gyorsabb metróval utazhatnak a jövőben.

Jobban járna az EU is, Budapest is, Magyarország is, ha Brüsszel adna generál-kivitelezőt (mondjuk egy német társaságot), és a jelenlegi Magyar kormányt kihagynák az pénzezésből. Rájuk csak annyit kellene bízni, hogy álljanak büszkén az átadáson.Bizony valamit üzennünk kell Brüsszelnek! Vagy megvárjuk, hogy ez is szar lesz (kicserélik a pályát és a sínrögzítő elemeket, a vonalon található mind a húsz állomás és a teljes világítási rendszer megújul), mint a szerelvények és csak utána?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük