Ha már megállítani nem sikerült, megint hatalmas pénzt adnak nekünk metróra, azért üzenjünk valamit Brüsszelnek, nem?


3-as metró, Deák tér - Fotó : Youtube
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Állítsuk meg Brüsszelt, mit képzelnek ezek, hogy pénzt adnak nekünk??? 

 

Az Európai Unió támogatja a 3-as metró korszerűsítését, a kohéziós alapból 473,4 millió eurót, azaz csaknem 154 milliárd forintot fordít a budapesti 3-as metróvonal teljes infrastruktúrájának a felújítására.Ez több, mint a Tarlós István sokat emlegetett 137,5 milliárd forint – ekkora összeget garantált a kormány a metrófelújításra, függetlenül attól, hogy Brüsszel rábólint-e a projektre, vagy nem.

Akkor ez is Soros műve? Most miért nem mondják, hogy Soros mikor pénzt kapunk az állítólag Soros kezében lévő Brüsszeli bürokratáktól?

Corina Cretu regionális politikáért felelős román biztos a bejelentéskor elmondta, a kohéziós politika keretében nyújtott támogatásnak köszönhetően a vonalon utazó naponta több mint félmillió utas, Budapest lakói és “a gyönyörű magyar fővárosba látogató turisták” jobb szolgáltatásokban részesülhetnek, korszerű és gyorsabb metróval utazhatnak a jövőben.

Jobban járna az EU is, Budapest is, Magyarország is, ha Brüsszel adna generál-kivitelezőt (mondjuk egy német társaságot), és a jelenlegi Magyar kormányt kihagynák az pénzezésből. Rájuk csak annyit kellene bízni, hogy álljanak büszkén az átadáson.

Bizony valamit üzennünk kell Brüsszelnek! Vagy megvárjuk, hogy ez is szar lesz (kicserélik a pályát és a sínrögzítő elemeket, a vonalon található mind a húsz állomás és a teljes világítási rendszer megújul), mint a szerelvények és csak utána?
Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük