3-as metró, Deák tér - Fotó : Youtube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Állítsuk meg Brüsszelt, mit képzelnek ezek, hogy pénzt adnak nekünk??? 

 

Az Európai Unió támogatja a 3-as metró korszerűsítését, a kohéziós alapból 473,4 millió eurót, azaz csaknem 154 milliárd forintot fordít a budapesti 3-as metróvonal teljes infrastruktúrájának a felújítására.

Ez több, mint a Tarlós István sokat emlegetett 137,5 milliárd forint – ekkora összeget garantált a kormány a metrófelújításra, függetlenül attól, hogy Brüsszel rábólint-e a projektre, vagy nem.

Akkor ez is Soros műve? Most miért nem mondják, hogy Soros mikor pénzt kapunk az állítólag Soros kezében lévő Brüsszeli bürokratáktól?

Corina Cretu regionális politikáért felelős román biztos a bejelentéskor elmondta, a kohéziós politika keretében nyújtott támogatásnak köszönhetően a vonalon utazó naponta több mint félmillió utas, Budapest lakói és “a gyönyörű magyar fővárosba látogató turisták” jobb szolgáltatásokban részesülhetnek, korszerű és gyorsabb metróval utazhatnak a jövőben.

Jobban járna az EU is, Budapest is, Magyarország is, ha Brüsszel adna generál-kivitelezőt (mondjuk egy német társaságot), és a jelenlegi Magyar kormányt kihagynák az pénzezésből. Rájuk csak annyit kellene bízni, hogy álljanak büszkén az átadáson.

Bizony valamit üzennünk kell Brüsszelnek! Vagy megvárjuk, hogy ez is szar lesz (kicserélik a pályát és a sínrögzítő elemeket, a vonalon található mind a húsz állomás és a teljes világítási rendszer megújul), mint a szerelvények és csak utána?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: