Csúnyán elszólta magát a fideszes képviselő, véletlen mindent bevallott – börtön lesz a vége?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki, hatalmasra dagad az a botrány, amely egy meggondolatlan elszólásból származik. De, hogy valaki ennyire – szóval nem minősítem – hogy ilyen csúnyán bebuktassa magát és rendszerét, ritkán látni ilyet.

A botrányhős nem más, mint a hírhedt fideszes politikus Simonka György, aki volt olyan balga, hogy  egy kardoskúti képviselő-testületi ülésen a jegyzőkönyvbe mondta, hogy cégei vannak Pusztaottlakán.Pusztaottlakán vannak a családi vállalkozásaim, egész jó jövedelemmel, ezért egy kicsi falu lakosságának figyelembe vételével magas az adóbevétele

– mondta bele a jegyzőkönyvbe a zűrös gazdasági ügyeivel a sajtó kereszttűzébe került politikus. Ezzel persze önmagában semmi probléma nem lenne, de ez a jótét lélek bizony kifelejtette mindezeket a vagyonnyilatkozatából.

Simonka vagyonnyilatkozatában csak egyetlen cég szerepel, ez pedig a Magyar Termés TÉSZ Kft.

Cégbírósági adatok szerint is jelenleg mindössze ebben az egy cégben van Simonkának résztulajdona, ráadásul finoman szólva sem nevezhető jól jövedelmezőnek, ellenkezőleg, nemrég becsődölt a vállalkozás.

Ráadásul a Magyar Termés TÉSZ Kft. összesen mintegy 973 millió forintnyi kárt okozott az adófizetőknek. A vállalkozás kapcsán az ügyészség költségvetési csalás gyanújával folytat nyomozást, már 11 személyt gyanúsítottak meg.

Sztárklikk.hu/BalraMagyar
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük