Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy néz ki, hatalmasra dagad az a botrány, amely egy meggondolatlan elszólásból származik. De, hogy valaki ennyire – szóval nem minősítem – hogy ilyen csúnyán bebuktassa magát és rendszerét, ritkán látni ilyet.

A botrányhős nem más, mint a hírhedt fideszes politikus Simonka György, aki volt olyan balga, hogy  egy kardoskúti képviselő-testületi ülésen a jegyzőkönyvbe mondta, hogy cégei vannak Pusztaottlakán.

Pusztaottlakán vannak a családi vállalkozásaim, egész jó jövedelemmel, ezért egy kicsi falu lakosságának figyelembe vételével magas az adóbevétele

– mondta bele a jegyzőkönyvbe a zűrös gazdasági ügyeivel a sajtó kereszttűzébe került politikus. Ezzel persze önmagában semmi probléma nem lenne, de ez a jótét lélek bizony kifelejtette mindezeket a vagyonnyilatkozatából.

Simonka vagyonnyilatkozatában csak egyetlen cég szerepel, ez pedig a Magyar Termés TÉSZ Kft.

Cégbírósági adatok szerint is jelenleg mindössze ebben az egy cégben van Simonkának résztulajdona, ráadásul finoman szólva sem nevezhető jól jövedelmezőnek, ellenkezőleg, nemrég becsődölt a vállalkozás.

Ráadásul a Magyar Termés TÉSZ Kft. összesen mintegy 973 millió forintnyi kárt okozott az adófizetőknek. A vállalkozás kapcsán az ügyészség költségvetési csalás gyanújával folytat nyomozást, már 11 személyt gyanúsítottak meg.

Sztárklikk.hu/BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: