Bakondi György - Fotó: MTI
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan óriási a migráns nyomás a déli határon, hogy az már csuda – ki is vontuk a katonákat onnan és gondolkodunk azon, hogy a kerítés felajánljuk mászókának a német gyerekek örömére….

 

Mindeközben Bakondi teljesen mást mond…

Nap mint nap itt magyaráz nekünk, hogy jaj, jaj jönnek a migránsok! Orbán Viktor meg azt mondogatja, hogy megállította őket, és ezzel egész Európát megvédte. Nem kéne egyeztetniük, hogy ki, mikor, mit hazudjon?

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európára nehezedő migrációs beáramlás nem fékeződik, inkább csak annak irányaiban és az érkezők állampolgári összetételében láthatóak változások.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, hogy az új balkáni útvonal, valamint a spanyol útirányon érkezők számának növekedése azt jelzi, hogy a beáramlás nem állt meg.

Itt van az ideje annak, hogy az európai országok a lakosság egyértelmű nyomására, politikai akaratának megfelelően “talán még időben, a 24. órában” megállítsák a beözönlést, amelynek beláthatatlanul súlyos biztonsági, közegészségügyi, kulturális és sok más negatív következménye lehet – mondta.

A rendszerváltás előtt Bakondi György (A kádári „Szocialista Magyarországért” kitüntetést kapta ) a kommunista ideológiáért felelős politikai tiszt volt a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán, majd a határőrökhöz került, tehát a határhoz és a politikai ideológiához is ért.

Ő az a főtanácsadó, akiről nem tudni, milyen eredeti meglátásai vannak, tanácsok helyett viszont tökéletesen mondja fel, amit fel kell mondania?

Forrás: MTI / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: