Kásler eladta a lelkét az ördögnek? – Vagy csak nagyon csúnyán megvezették?


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Aki eladta a lelkét az ördögnek, hiába hivatkozik a tízparancsolatra… De vajon eladta-e?

 

Kökény Mihályt idézve: “Kásler Miklóst szerepét árnyaltan látom. S tudom, hogy a miniszteri munka mivel jár, nem sétagalopp, elhihetik. Tudom, hogy Kásler professzor sokat tett a Kékgolyó utcai intézetért, s azt is, hogy a hazai onkológia szervezése terén kifejtett munkássága nem volt hibátlan. Nemzetpolitikai és TV kommunikációs munkássága sem ízlésem szerinti, akárcsak pár megnyilatkozása.

Valószínűleg nem tudta mire vállalkozik, főleg politikai és államigazgatási tapasztalat híján. Terveiben érzékelek jó szándékot, de félek, nem kap támogatást. Előbb-utóbb rájön arra, hogy mihez adta nevét.”

Kökény Mihály belgyógyász, kardiológus, politikus, korábbi népjóléti, majd egészségügyi miniszter most kifejtette a gondolatait Kásler miniszterrel kapcsolatosan:

Kökény Mihály – Fotó: MSZP

Három csapás egy hét alatt

Úgy tűnik, hogy valamiért a miniszterelnök megorrolt Kásler Miklósra, mert egymás után kapja a csapásokat.Az első:

– Miközben a 2019. évi költségvetés eleve nem kezelte kiemelten az ezer sebből vérző egészségügyi ágazatot, a benyújtott ellenzéki módosító indítványokat lesöpörték az asztalról, s a kormánypártok sem nyújtottak be forrásbővítő javaslatokat.

A második:

– A pénzügyminiszter akaratából költségvetési felügyelői rendszert vezetnek be a kórházaknál, ami igencsak szembe megy a tárca vezetésének elképzeléseivel.

A harmadik:

– Minden magyarázat nélkül vette el a kormányfő az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrum beruházást megvalósító részvénytársaságban az egészségügyért felelős minisztertől a tulajdonosi jogok gyakorlását. – írja Kökény Mihály a közösségi oldalán.

 

 

Forrás: Kökény Mihály közösségi oldala / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük