Egész Budapest ezen a reklámon röhög – bank így még nem szúrt ki magával


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem ez az első és vélhetőleg nem is az utolsó, amikor egy reklám nem egészen úgy sül el, mint ahogyan azt a tervezője megálmodta.

Néha forintmilliárdok is elmennek egy-egy reklámkampányra annak érdekében, hogy minél több fizetőképes ügyfelet szerezzenek a cégek. Mégis néha egy félresiklás elég ahhoz, hogy egy márka ne híres, hanem hírhedt legyen. Ebben a műfajban van olyan, hogy tudatosan helyeznek el egy reklámplakátot olyan helyre, ahol nem igazán lenne keresnivalója.

Mint például, amikor Ambrus Attila azaz a “Viszkis rabló” életéről készült filmet reklámozták egy OTP fiók felett.

A mai képünk ugyanebben a műfajban készült. Hogy is fogalmazott Hofi? Ugyanaz az emelet, csak másik ajtó. Az a plakát, mely immár budapestiek százezreinek csalt mosolyt az arcáról bizonyosan nem ilyen megfontolásból született. Mert valljuk be őszintén, miért fűződne érdeke egy banknak abból komplett hülyét csinál magából.

A kép, melyet olvasónk küldött Budapest egyik legforgalmasabb közterületén, az Örs Vezér terén készült. Első ránézésre minden rendben van ezzel a Cofidis reklámmal:6,9% THM tök olvasható. De a 6,9-en kívül semmi sem stimmel, ha jobban megnézzük.

Úgy van a “jó munkás embereknek” sikerült fejjel lefelé felcsapniuk a gigahírdetést a 2-es metró végállomásánál. Ha valami, ez bizonyosan nem növelte meg a bizalmat a bankkal kapcsolatban.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük