Az MSZP feltette a tíz pontos kérdést Káslernek – A miniszter minden bizonnyal őrjöng dühében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Magyarországon a két vezető halálokot a szív-és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek jelentik.

 

Magyarországon a két vezető halálokot a szív-és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek jelentik. Ezért különösen döbbenetes, hogy a legismertebb várnyomáscsökkentő gyógyszerekbe rákkeltő anyagok kerültek.Magyarországon a két vezető halálokot a szív-és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek jelentik. Ezért különösen döbbenetes, hogy a legismertebb várnyomáscsökkentő gyógyszerekbe rákkeltő anyagok kerültek.

A veszélyes gyógyszerek ügyében annyit már tudunk, hogy 200 ezer magyar szedett szennyezett, rákkeltő vérnyomás csökkentőt. Amit azonban még mindig nem tudunk az az, hogy ez hogyan fordulhatott elő?

Hogyan kerülhettek veszélyes gyógyszerek a patikákba? Miért nem működött a minőség-ellenőrzés? Mennyire súlyos következményei lesznek a gyógyszerek szedésének? Hogyan fognak gondoskodni az érintett 200 ezer emberről? Ki a felelős azért, hogy ez megtörténhetett?

A lehető leggyorsabban ki kell állniuk az egészségügyért felelős politikusoknak és megválaszolni a kérdéseket. A felelősséget pedig Kásler Miklósnak vállalnia kell, hiszen egészségkárosodást okoznak ezek a gyógyszerek, ami ismét csak azt jelzi, hogy az egészségügyben súlyos gondok vannak.

Az, hogy mérgező gyógyszerek kerülhettek Magyarországra alapvetően megingatja a társadalom hitét a gyógyszer ellenőrzési, gyógyszer biztonsági rendszerünkben, ezért mindannyiunk érdekében egy alapos felülvizsgálatra van szükség azért, hogy még egyszer egy ilyen eset ne fordulhasson elő.
MSZP

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük