Kósa Lajos Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése.

 

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése.Egyes tagjai ebben a műfajban már odáig mentek, amelyek már egy író fantáziáját is felülmúlják.

Feltétlenül ide sorolandó Kósa Lajos és a hajdani debreceni polgármester esete a csengeri asszonnyal, amikor is 1300 milliárd forint befektetésére vállalt kötelezettséget, közjegyző által hitelesítve, és szerény nyolcszáz millió forintos ajándékban részesülhetett volna előbb a felesége, utóbb az édesanyja.

A csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, Kósa Lajos azonban a Parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Erre lehet következtetni abból, hogy televíziós szereplést is vállalt, ahol teljes ellentámadásba ment át; azt közölte a nyilvánossággal, hogy az egész akciót az ellenzék szervezte meg, és ezt a rendőrség (!) ki is fogja deríteni.

Ezek szerint a közjegyzőhöz nem Kósa, hanem az ellenzék vitte el a csengeri asszonyt. Az ellenzék mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, az ellenzék fényképezkedett vele, az ellenzék utazott el Szabónéval Svájcba, és az ellenzék biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, mégpedig oly módon –ahogy ezt Kósa sugallta -, hogy ellopta a politikus édesanyjának, és nyilván a feleségének az adatait.

Itt tartunk most; a választások előtt tapasztalt gátlástalanságot még tovább lehetett és lehet fokozni. Kiváltképp, ha hozzátesszük: Kósa a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.

A Magyar Liberális Párt Kósa rehabilitációját érzékelvén azt látja: még fékeveszettebb lett a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és nyilván a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő. /Liberálisok/

Forrás: Liberálisok

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: