Kósa Lajos és a Fidesz minden gátlását elvesztette – Rövid kórkép Abszurdisztánról


Kósa Lajos Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése.

 

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése.Egyes tagjai ebben a műfajban már odáig mentek, amelyek már egy író fantáziáját is felülmúlják.

Feltétlenül ide sorolandó Kósa Lajos és a hajdani debreceni polgármester esete a csengeri asszonnyal, amikor is 1300 milliárd forint befektetésére vállalt kötelezettséget, közjegyző által hitelesítve, és szerény nyolcszáz millió forintos ajándékban részesülhetett volna előbb a felesége, utóbb az édesanyja.

A csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, Kósa Lajos azonban a Parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Erre lehet következtetni abból, hogy televíziós szereplést is vállalt, ahol teljes ellentámadásba ment át; azt közölte a nyilvánossággal, hogy az egész akciót az ellenzék szervezte meg, és ezt a rendőrség (!) ki is fogja deríteni.

Ezek szerint a közjegyzőhöz nem Kósa, hanem az ellenzék vitte el a csengeri asszonyt. Az ellenzék mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, az ellenzék fényképezkedett vele, az ellenzék utazott el Szabónéval Svájcba, és az ellenzék biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, mégpedig oly módon –ahogy ezt Kósa sugallta -, hogy ellopta a politikus édesanyjának, és nyilván a feleségének az adatait.

Itt tartunk most; a választások előtt tapasztalt gátlástalanságot még tovább lehetett és lehet fokozni. Kiváltképp, ha hozzátesszük: Kósa a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.A Magyar Liberális Párt Kósa rehabilitációját érzékelvén azt látja: még fékeveszettebb lett a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és nyilván a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő. /Liberálisok/

Forrás: Liberálisok

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük