Íme az új oktatási államtitkár és a legelső nyilatkozata – Nem minősítjük. Tegyék meg önök


Bódis József - Fotó: Pannondoktor.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Csupán néhány napja köszönt el rektorként a pécsi egyetemtől, de oktatási államtitkárként már jól bemagolta a szokásos kormányzati sablonszövegeket.

 

Bódis József, a Magyar Rektori Konferencia elnöke és a Pécsi Tudományegyetem korábbi rektora lett az oktatási államtitkár a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrás Minisztériumban.A pártlapban kezdte meg a tevékenységét Bódis József.

Július elejétől látja el feladatát Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára, aki nem meglepő módon a pártlapként funkcionáló Magyar Időknek adta első nyilatkozatát.

Ebből kiderül, hogy a Pécsi Tudományegyetem korábbi rektora pontosan ugyanazokat mondja az oktatással kapcsolatban, mint a kormány bármely más tagja:

szerinte „minden elemében nagyobb figyelem irányul az oktatásra az elmúlt nyolc évben a balliberális kormányok időszakához képest”,
szerinte a baloldal kevés pénzt adott az oktatásra,
az ellenzék 2010-ig százmilliárdokat vont el az oktatás területétől,
de ők ma pótolják ezeket a pénzeket,
az iskolák megújulnak, és
szerinte a tanárok „továbbra is megbecsülésre, párbeszédre, megújuló iskolákra és az oktatás színvonalának emelésére számíthatnak”.

Ez egy technika, minden kérdésre a valóság ellentétét kell válaszolni minél többször és minél hangosabban, s akkor sokan elhiszik?
Forrás: MagyarNarancs / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük