Íme az új oktatási államtitkár és a legelső nyilatkozata – Nem minősítjük. Tegyék meg önök


Bódis József - Fotó: Pannondoktor.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csupán néhány napja köszönt el rektorként a pécsi egyetemtől, de oktatási államtitkárként már jól bemagolta a szokásos kormányzati sablonszövegeket.

 

Bódis József, a Magyar Rektori Konferencia elnöke és a Pécsi Tudományegyetem korábbi rektora lett az oktatási államtitkár a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrás Minisztériumban.

A pártlapban kezdte meg a tevékenységét Bódis József.

Július elejétől látja el feladatát Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára, aki nem meglepő módon a pártlapként funkcionáló Magyar Időknek adta első nyilatkozatát.

Ebből kiderül, hogy a Pécsi Tudományegyetem korábbi rektora pontosan ugyanazokat mondja az oktatással kapcsolatban, mint a kormány bármely más tagja:

szerinte „minden elemében nagyobb figyelem irányul az oktatásra az elmúlt nyolc évben a balliberális kormányok időszakához képest”,
szerinte a baloldal kevés pénzt adott az oktatásra,
az ellenzék 2010-ig százmilliárdokat vont el az oktatás területétől,
de ők ma pótolják ezeket a pénzeket,
az iskolák megújulnak, és
szerinte a tanárok „továbbra is megbecsülésre, párbeszédre, megújuló iskolákra és az oktatás színvonalának emelésére számíthatnak”.Ez egy technika, minden kérdésre a valóság ellentétét kell válaszolni minél többször és minél hangosabban, s akkor sokan elhiszik?

Forrás: MagyarNarancs / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük