Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hollik István bemutatta, hogyan működik a Fidesz-hazugsággyára… A hazugságok és a megtévesztés művészete kötelező tantárgy a kormánypártnál???

 

EP-KÉPVISELŐI NYÍLTLEVÉL-SOROZAT MAGYARORSZÁG POLGÁRAIHOZ (199.)

Hollik István bemutatta, hogyan működik a Fidesz-hazugsággyára

A Fidesz kirakatemberei tényleg gondolkodás nélkül képesek „fullba tolni” a hazugságot. Mindössze az a kérdés, hogy vajon közben el is hiszik-e amit mondanak, vagy tudatában vannak az igazságnak, csak jó pénzért felolvassák, amit eléjük tesznek a propaganda-szakemberek.

Hollik István minapi mutatványa megint tankönyvi példája volt a szemérmetlen hazugságnak, azt pedig mindenki maga döntse el, hogy – egy művelt és olvasott fiatalember – miért hajlandó az igazság ilyen mértékű elferdítésére.

Hollik, mint a kormánypártok aznapi kinyilatkoztató embere, azt mondta: az Európai Parlamentben továbbra is a „Soros-hálózat tagjai mozgatják a szálakat”, mert csütörtökön elfogadtak egy olyan állásfoglalást, amely „rá akarja kényszeríteni a tagállamokra, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetőek.”

Hollik úr és fideszes főnökei pontosan tudják, hogy a vonatkozó állásfoglalást az EP plenáris ülése kézfelemeléssel szavazta meg (nem volt névszerinti voksolás, így nem látható, hogy pontosan kik voltak ellene és mellette), de a visszakereshető felvételek tanulsága szerint elsöprően nagy többséggel, a jobboldali néppárt jelentős támogatásával, szinte a teljes Parlament támogatta; míg a fideszes képviselők némelyike a végszavazásnál zavarodottan egyáltalán nem emelte a kezét egyik állásfoglalásnál sem. Ennyit a kormánypártiak bátor kiállásáról az állítólagos „Soros-hálózattal” szemben.

Hollik úr és a Fidesz nyilván azt gondolja, hogy Brüsszel és Strasbourg kellően messze van ahhoz, hogy azt hazudnak az ott történtekről, amit csak akarnak, mert kizárólag a NER-féle interpretáció jut el a magyar szavazókhoz.

Rossz hírem van: mindig rá fogunk mutatni arra, ha az ótvaros hazugságaikkal lenézik és megtévesztik a magyar embereket.

Az MSZP európai képviselőjeként, a párt EP-kampányfőnökeként, de ötgyermekes édesapaként is természetesen magam is az embercsempészet és minden ehhez kapcsolódó illegális tevékenységgel szembeni határozott és egységes fellépés támogatója vagyok.

A hivatkozott állásfoglalás is éppen arra hívja fel a figyelmet: a tagállamokban megfelelő büntetőjogi szankcióknak kell rendelkezésre állnia, hogy a jogszabályokkal ellentétes embercsempészetet és határátlépést büntetni lehessen. Kizárólag azt tartalmazza az állásfoglalás (amit a Fidesz igyekszik a maga propagandájához illeszteni), hogy pontosítani kell a Bizottsági útmutatást, mert csak néhány tagállam tesz érdemi különbséget és ad mentességet a „valódi humanitárius segítségnyújtás” és a büntetendő cselekmények között. Nem arról van tehát szó, hogy bárki ösztönözné vagy támogatná az illegális embercsempészetet, hanem arról, hogy ne kerüljön börtönbe az, aki ételt ad az éhezőnek, vizet a szomjazónak, emberséget az embertelenségből érkezőnek. Hogy ezt pont egy keresztény értékeire kényes politikus hazudja el, különösen aljas.

A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Százkilencvenkilencedik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő
az MSZP EP-választási kampányfőnöke
2018. július 8.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: