Dübörög a “Fidesz-hazugsággyára” – Mint azt Hollik István példája is mutatja, állítja az EP képvislő


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hollik István bemutatta, hogyan működik a Fidesz-hazugsággyára… A hazugságok és a megtévesztés művészete kötelező tantárgy a kormánypártnál???

 

EP-KÉPVISELŐI NYÍLTLEVÉL-SOROZAT MAGYARORSZÁG POLGÁRAIHOZ (199.)

Hollik István bemutatta, hogyan működik a Fidesz-hazugsággyára

A Fidesz kirakatemberei tényleg gondolkodás nélkül képesek „fullba tolni” a hazugságot. Mindössze az a kérdés, hogy vajon közben el is hiszik-e amit mondanak, vagy tudatában vannak az igazságnak, csak jó pénzért felolvassák, amit eléjük tesznek a propaganda-szakemberek.

Hollik István minapi mutatványa megint tankönyvi példája volt a szemérmetlen hazugságnak, azt pedig mindenki maga döntse el, hogy – egy művelt és olvasott fiatalember – miért hajlandó az igazság ilyen mértékű elferdítésére.

Hollik, mint a kormánypártok aznapi kinyilatkoztató embere, azt mondta: az Európai Parlamentben továbbra is a „Soros-hálózat tagjai mozgatják a szálakat”, mert csütörtökön elfogadtak egy olyan állásfoglalást, amely „rá akarja kényszeríteni a tagállamokra, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetőek.”Hollik úr és fideszes főnökei pontosan tudják, hogy a vonatkozó állásfoglalást az EP plenáris ülése kézfelemeléssel szavazta meg (nem volt névszerinti voksolás, így nem látható, hogy pontosan kik voltak ellene és mellette), de a visszakereshető felvételek tanulsága szerint elsöprően nagy többséggel, a jobboldali néppárt jelentős támogatásával, szinte a teljes Parlament támogatta; míg a fideszes képviselők némelyike a végszavazásnál zavarodottan egyáltalán nem emelte a kezét egyik állásfoglalásnál sem. Ennyit a kormánypártiak bátor kiállásáról az állítólagos „Soros-hálózattal” szemben.

Hollik úr és a Fidesz nyilván azt gondolja, hogy Brüsszel és Strasbourg kellően messze van ahhoz, hogy azt hazudnak az ott történtekről, amit csak akarnak, mert kizárólag a NER-féle interpretáció jut el a magyar szavazókhoz.

Rossz hírem van: mindig rá fogunk mutatni arra, ha az ótvaros hazugságaikkal lenézik és megtévesztik a magyar embereket.

Az MSZP európai képviselőjeként, a párt EP-kampányfőnökeként, de ötgyermekes édesapaként is természetesen magam is az embercsempészet és minden ehhez kapcsolódó illegális tevékenységgel szembeni határozott és egységes fellépés támogatója vagyok.

A hivatkozott állásfoglalás is éppen arra hívja fel a figyelmet: a tagállamokban megfelelő büntetőjogi szankcióknak kell rendelkezésre állnia, hogy a jogszabályokkal ellentétes embercsempészetet és határátlépést büntetni lehessen. Kizárólag azt tartalmazza az állásfoglalás (amit a Fidesz igyekszik a maga propagandájához illeszteni), hogy pontosítani kell a Bizottsági útmutatást, mert csak néhány tagállam tesz érdemi különbséget és ad mentességet a „valódi humanitárius segítségnyújtás” és a büntetendő cselekmények között. Nem arról van tehát szó, hogy bárki ösztönözné vagy támogatná az illegális embercsempészetet, hanem arról, hogy ne kerüljön börtönbe az, aki ételt ad az éhezőnek, vizet a szomjazónak, emberséget az embertelenségből érkezőnek. Hogy ezt pont egy keresztény értékeire kényes politikus hazudja el, különösen aljas.

A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Százkilencvenkilencedik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő
az MSZP EP-választási kampányfőnöke
2018. július 8.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük