Niedermüller Péter EP képviselő DK - Fotó: NP közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A fideszeseknek nem egészen tiszta és érthető az, hogy ha valaki a kormányt kritizálja, az nem azt jelenti, hogy Magyarországot támadja.

 

A Fidesz szerint Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti (EP) képviselő példája pontosan mutatja, miről döntünk a jövő évi EP-választáson.

Azt írják: Niedermüller Pétert Soros megbízható szövetségeseként tartják számon az EP-ben és rendszeresen részt vesz a Magyarország elleni támadásokban.

A nagyobbik kormánypárt szombat délután közleményében a DK-s politikus nyilatkozatára reagált, aki arról beszélt: a Merkel-Orbán-találkozó is arra világított rá, hogy a 2019-es EP-választáson a szavazóknak egy humánus, a liberális demokráciára épülő nyitott unió vagy egy kerítésekkel és falakkal körülvett, bezárkózó, autoriter jövő között kell választaniuk.

A Fidesz szerint Niedermüller eddig minden bevándorláspárti brüsszeli döntést, állásfoglalást megszavazott, rendszeresen részt vesz a Magyarország elleni támadásokban, sőt – mint hozzátették – “aktívan előkészíti azokat”; támogatja a migránsok kötelező betelepítését és ezen a héten éppen a migrációt segítő Soros-szervezetek büntethetősége ellen írt alá nyilatkozatot.

A jövő évi EP-választáson az Európát védelmező, illetve azt bevándorlókontinensé tevő politika között kell választani – hangsúlyozták a közleményben.

Íme Niedermüller képviselő úr nagy port kavart szavai:

“Az Európai Tanács legutóbbi ülésének legfontosabb témája ismét a menekültügy, illetve a migráció volt. A tagállami miniszterelnökök szenvedélyesen vitatkoztak azon, hogy mit kellene tenni a menekültek, illetve a bevándorlók ellen, hogyan lehetne a menekültügyi politikát tovább szigorítani. Teszik ezt egy olyan időszakban, amikor a menekültek száma a korábbi évekhez képest igen jelentősen visszaesett. Pontosan fogalmazott az a miniszterelnök, amelyik azt mondta, nincs migrációs válság, politikai válság van. S valóban erről van szó. Arról, hogy szélsőjobboldali, populista politikusok a hatalom megszerzése, illetve hatalmuk megtartása érdekében félrevezetik az embereket, félelmet és gyűlöletet keltenek – Olaszországban ugyanúgy, mint Magyarországon. Miközben egyetlen szót sem ejtenek befogadásról, integrációról, együttműködésről.

Tévedés azt gondolni, hogy ezek a viták még a bevándorlásról, a menekültügyről szólnának. A viták már régen Európa jövőjéről szólnak. Orbánt, Salvinit és a többieket nem a menekültek érdeklik, hanem az, hogy miként tudnák Európát, és az Európai Uniót saját akaratuknak megfelelően átalakítani. S pontosan ezért nem lehet, nem tudunk velük kompromisszumot kötni. Tudomásul kell vennünk, hogy ma Európa megosztott. De éppen ezért kell világos alternatívát felmutatnunk. A liberális demokráciát megvédő, nyitott és befogadó Európát akarunk, nem pedig olyan Európát, ami a populisták szövetségén alapul. Ennek eléréséhez politikai bátorságra és innovációra van szükség, nem olcsó kompromisszumokra.”

 

Kormányunk nem nagyon tud újat kitalálni, ugyanazt az eszelős hazugságot hányja elénk évek óta. Szomorú, hogy erre a temérdek, primitív ostobaságra annyian vevők.

Közben meg ugye a kormány engedi be az illegális bevándorlókat, jó pénzért tehát aki veszélyt jelent az országra az a regnáló hatalom – tőlük kell megvédeni az országot, nem az ellenzéktől, vagy a migránsoktól, vagy Sorostól…

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: