Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sem a migráció, sem a migránsbarát brüsszeli politika veszélye nem szűnt meg – hangsúlyozta a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Budapesten újságíróknak nyilatkozva.

 

Halász János arra reagált, hogy Dunja Mijatovic, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa csütörtöki közleményében azt írta, az európai országoknak az emberi jogokat és a felelősségmegosztás elvét kell bevándorlás- és menekültpolitikájuk középpontjába helyezniük.

A Fidesz-frakció szóvivője szerint hiába tiltakozik egyre több ország, egyre több európai ember és kormányfő a migráció ellen, a Soros György befolyása alatt álló uniós szervezetek továbbra is a migránspárti politikát erőltetik.

Nemcsak az Európai Parlament hozott újabb migránspárti állásfoglalást, hanem az Európa Tanács is még mindig arról beszél, hogy az emberi jogokat, vagyis a migránsok jogait és a felelősségmegosztást, vagyis a migránsok szétosztását kell a migrációs politika középpontjába helyezni – tette hozzá.

Halász János emlékeztetett: Dunja Mijatovic ehhez még azt is hozzáfűzte, hogy biztosítani kell a migrációt segítő NGO-k szabad működését, és ha az Európai Unió ki is alakít a migránsokat fogadó központokat, onnan idővel át kell telepíteni a migránsokat.

A jelek szerint tehát nemcsak az előző emberi jogi biztos, hanem a mostani is Soros György “zsebében van” – tette hozzá Halász János.

Soros Györgynek “tehát tényleg mindenhol megvannak az emberei”, akik “szembemenve az európai közvéleménnyel, továbbra sem tettek le arról, hogy migránsokkal árasszák el Európát” – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője.

Halász János – Fotó: Thaler Tamás – Wikipedia

“A jelek szerint tehát nemcsak az előző emberi jogi biztos, hanem a mostani is Soros György “zsebében van”. Halász pedig Orbán kenguruERSZÉNYéből kukucskál kifelé?

Tehát adva vannak olyan emberek, akik bizonyos értékek mentén – mégpedig a krisztusi tanítás szerint – a migránsok jogaiért ténykedik. Ezzel szemben ott van Orbán Viktor és hordája, akik szerint az ilyen ember csakis pénzért teheti azt, amit tesz. Mégpedig Soros pénzeli őket.

És ezen meghökkentem.

Tehát ha nem lenne Soros, akkor az emberek a “normál” állapotukból fakadóan gyűlölnék a migránsokat, felrugdosnák őket, sőt még tömegmészárlást is csinálnának, mert hát a félelem erre a végzetes lépésre hajtaná az embert.
Szóval milyen is a “normál” ember Orbán Viktor szerint? Milyen az az ember, akit nem vett meg Soros György a pénzén?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: