Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minden jel szerint Orbán Viktor cukiság kampányt indított… A kérdés csak az: Van aki ezt be is veszi?

 

A miniszterelnök Facebook-oldalán valami furcsa dolog történik.Orbán Viktor tegnap kék eget mutató fotóra cserélte le háttérképét, egy darab árva Ó betűvel díszítve.

Amit akkor még sokan furcsálltak, mostanra azonban kezd kiderülni, miről is lehet szó. A kormányfő valószínűleg nyári szabadságára készül, hiszen ma reggel már megjelent a fotón a régi iskolatáblákról ismert IÓ felirat…

Valószínűleg kellemes családi nyaralásnak néz elébe Orbán. VAKÁCIÓzni megy minden bizonnyal. Bár az is lehet, hogy önismereti elmélkedést kap, s kezd megvilágosodni, s a végén bevállalja a KORRUPCIÓt?

De az is lehet, hogy csak egy újabb migráns kampány kezdetéről van szó, s napokon belül kiírja a miniszterelnök, hogy STOP MIGRÁCIÓ?

Ó – Fotó: Orbán Viktor közösségi oldala

 
IÓ – Fotó: Orbán Viktor közösségi oldala

 

Az is lehet hogy csak megmutatja a számítógépes képszerkesztési tudását? Bár erre sok esélyt nem látok, hiszen egy 8 éves gyerek kenterbe verné fél perc alatt.


A lehetőségek tárháza végtelen. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Mindenesetre, amennyiben vakációzni megy a miniszterelnök , akkor addig az összes potenciális utód jelöltet jól el kell zárni, nehogy puccs legyen a végén…  Ha már annyi mindenben utánozzuk a híres/hírhedt töröket akkor miért pont ezt hagynánk ki? Nemde?

Forrás: OV Facebook oldala / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here