Ne már! Orbán papa cukiság kampányba kezdett? – Valaki szóljon neki, hogy ezt Vonától se vette be anno senki


Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minden jel szerint Orbán Viktor cukiság kampányt indított… A kérdés csak az: Van aki ezt be is veszi?

 

A miniszterelnök Facebook-oldalán valami furcsa dolog történik.

Orbán Viktor tegnap kék eget mutató fotóra cserélte le háttérképét, egy darab árva Ó betűvel díszítve.

Amit akkor még sokan furcsálltak, mostanra azonban kezd kiderülni, miről is lehet szó. A kormányfő valószínűleg nyári szabadságára készül, hiszen ma reggel már megjelent a fotón a régi iskolatáblákról ismert IÓ felirat…

Valószínűleg kellemes családi nyaralásnak néz elébe Orbán. VAKÁCIÓzni megy minden bizonnyal. Bár az is lehet, hogy önismereti elmélkedést kap, s kezd megvilágosodni, s a végén bevállalja a KORRUPCIÓt?

De az is lehet, hogy csak egy újabb migráns kampány kezdetéről van szó, s napokon belül kiírja a miniszterelnök, hogy STOP MIGRÁCIÓ?

Ó – Fotó: Orbán Viktor közösségi oldala


 

IÓ – Fotó: Orbán Viktor közösségi oldala

 

Az is lehet hogy csak megmutatja a számítógépes képszerkesztési tudását? Bár erre sok esélyt nem látok, hiszen egy 8 éves gyerek kenterbe verné fél perc alatt.

A lehetőségek tárháza végtelen. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Mindenesetre, amennyiben vakációzni megy a miniszterelnök , akkor addig az összes potenciális utód jelöltet jól el kell zárni, nehogy puccs legyen a végén…  Ha már annyi mindenben utánozzuk a híres/hírhedt töröket akkor miért pont ezt hagynánk ki? Nemde?

Forrás: OV Facebook oldala / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük