Kocsis Máté olyat ígért Józsefváros lakóinak hogy csak pislogunk – Biztosan véletlenül sincs köze a dolognak az időközi polgármester választáshoz


Kocsis Máté - Fotó: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kocsis Máté tele van ígéretekkel, nem is akármilyenekkel…

 

Strand és gyógyfürdő épülhet Budapest VIII. kerületében a volt józsefvárosi pályaudvar területén, a koncepciótervek szerint a körülbelül tízmedencés fürdő egyidejűleg mintegy félezer ember befogadására lenne alkalmas.

A fürdő létesítésére vonatkozó terveket csütörtökön sajtótájékoztatón ismertette Kocsis Máté, Józsefváros és Ferencváros fideszes országgyűlési képviselője, volt VIII. kerületi polgármester, Sára Botond (Fidesz-KDNP) kerületi alpolgármester és Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója.

Kocsis Máté közölte: a strand a volt pályaudvar területén létrejövő szabadidő-, sport- és kulturális központ egyik része lesz.

Józsefvárosban amúgy július 8-án időközi polgármester-választást tartanak, ahol a Fidesz jelöltje Sára Botond. A mostani bejelentésnek biztosan semmi köze nincs a választáshoz, mint ahogy annak sem, hogy a közpénzből kiadott kerületi lap egyetlen számában nyolc oldalon 22-szer írták le Sára Botond nevét, miközben az összes ellenzéki párt által támogatott független Győri Péterét egyszer sem sikerült.

Erre az egykori MSZMP KB Agitációs és Propaganda Osztályán is elismerően csettintenének, szóval, úgy tűnik rendszert váltottunk ugyan, de gyakorlatot nem” – írja Facebook-oldalán az ellenzék polgármester-jelölte, Győri Péter.

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük