Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kocsis Máté tele van ígéretekkel, nem is akármilyenekkel…

 

Strand és gyógyfürdő épülhet Budapest VIII. kerületében a volt józsefvárosi pályaudvar területén, a koncepciótervek szerint a körülbelül tízmedencés fürdő egyidejűleg mintegy félezer ember befogadására lenne alkalmas.

A fürdő létesítésére vonatkozó terveket csütörtökön sajtótájékoztatón ismertette Kocsis Máté, Józsefváros és Ferencváros fideszes országgyűlési képviselője, volt VIII. kerületi polgármester, Sára Botond (Fidesz-KDNP) kerületi alpolgármester és Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója.

Kocsis Máté közölte: a strand a volt pályaudvar területén létrejövő szabadidő-, sport- és kulturális központ egyik része lesz.

Józsefvárosban amúgy július 8-án időközi polgármester-választást tartanak, ahol a Fidesz jelöltje Sára Botond. A mostani bejelentésnek biztosan semmi köze nincs a választáshoz, mint ahogy annak sem, hogy a közpénzből kiadott kerületi lap egyetlen számában nyolc oldalon 22-szer írták le Sára Botond nevét, miközben az összes ellenzéki párt által támogatott független Győri Péterét egyszer sem sikerült.

Erre az egykori MSZMP KB Agitációs és Propaganda Osztályán is elismerően csettintenének, szóval, úgy tűnik rendszert váltottunk ugyan, de gyakorlatot nem” – írja Facebook-oldalán az ellenzék polgármester-jelölte, Győri Péter.

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: