Budaházy Edda
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Emlékszünk ugye Budaházy Eddára, aki mindenféle alsóbbrendű lénynek titulált mindenkit, aki nem szül legalább két magyart…

 

Budaházy Edda, most sem tagadta meg önmagát. Lehet hogy a Budaházy család elérkezettnek látja az időt, hogy kiálljanak a porondra?

Eljött az ő idejük. A rezsim örömmel és tárt karokkal várja őket. Budaházy egyébként is 2002-ben még hidat zárt Orbán bukása miatt. Lehet most beállnak a jutalomért a sorba?

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője a 23. Budapest Pride idejére ellentüntetést szervezett…

Tehát Budaházy ellentüntetést szervezett és megelégedéssel nyugtázta, hogy kizárólag nekik köszönhető az, hogy nem fajulnak el a dolgok – jelentsen bármit is ez. Mert rejtély, hogy mire gondolt a hölgy.

Hír TV Reggeli Járat című műsorában fejtette ki az ellentüntetők álláspontját és terveit a szombati budapesti Pride-dal kapcsolatban Budaházy Edda. A műsorvezető kérdésére, miszerint mi szükség van egyáltalán az ellentüntetésre, Budaházy úgy felelt:

„Szerintem nem mi kezdjük ezt a problémát, hanem ez az egész LMBT, és ez az egész meleg hónap, ami egy provokáció számunkra, tehát mi csak erre reagálunk. Ha a normális társadalmat nem provokálják egy ilyen eseménysorozattal.”

Arra a felvetésre, hogy amennyiben provokácinak fogja fel a felvonulást, megtehetné, hogy nem reagál, ez volt a válasz:

“százezer ember vonul, úgy, ahogy Nyugat-Európában”, majd közeli képeket kért az operatőrtől a stúdióba magával hozott fotókról, amelyeken számára “ijesztő” londoni és párizsi felvonulások meztelenséget is ábrázoló részleteit demonstrálta.

Beszélgetőtársa, Dombos Tamás, a magyar LMBT-szövetség ügyvivője elmondta, hogy Magyarországon egyáltalán nem jellemzőek a Budaházy Edda által kiragadott példák, és az ellentüntetők részéről jellemző verbális és fizikai agresszió még mindig sokkal aggasztóbb probléma ennél.

Erre válaszolva a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője azzal érvelt, hogy „Budapesten azért nincs ez, mert mi ellenállunk. Nyugat-Európában nincs ellenállás.”

A 23. Budapest Pride – Fotó: Homonnay Gergely Facebook oldala

Amikor a moderátor felvette az ellentüntetőkre jellemző erőszak kérdését, Budaházy azzal hárított, hogy „ez már évek óta nem igaz”, és egyébként „munkahelyen, iskolában, mindenhol” azok kerülnek hátrányba, akik ellenzik a Pride-ot, az ellentüntetők célja pedig szerinte az, hogy „a normális emberek nagy tömegei nyugodtan, békésen, de határozottan kiállnának ez ellen a folyamat ellen”.

Budaházy azt is elmondta, hogy szerinte a Pride csak „tiszavirágzása egy komplex problémának”, aminek például az is része, hogy „tanárokat érzékenyítenek, és oktatnak arra, hogyan kell gyereknek a homoszexualitásról és már aberrációkról beszélni”.

Forrás: Mérce / Városi Kurír / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: