Budaházy Edda kifejtette a véleményét a homoszexualitásról és a Prideról – Megint kiverte a biztosítékot a fél országnál


Budaházy Edda
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Emlékszünk ugye Budaházy Eddára, aki mindenféle alsóbbrendű lénynek titulált mindenkit, aki nem szül legalább két magyart…

 

Budaházy Edda, most sem tagadta meg önmagát. Lehet hogy a Budaházy család elérkezettnek látja az időt, hogy kiálljanak a porondra?

Eljött az ő idejük. A rezsim örömmel és tárt karokkal várja őket. Budaházy egyébként is 2002-ben még hidat zárt Orbán bukása miatt. Lehet most beállnak a jutalomért a sorba?

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője a 23. Budapest Pride idejére ellentüntetést szervezett…

Tehát Budaházy ellentüntetést szervezett és megelégedéssel nyugtázta, hogy kizárólag nekik köszönhető az, hogy nem fajulnak el a dolgok – jelentsen bármit is ez. Mert rejtély, hogy mire gondolt a hölgy.

Hír TV Reggeli Járat című műsorában fejtette ki az ellentüntetők álláspontját és terveit a szombati budapesti Pride-dal kapcsolatban Budaházy Edda. A műsorvezető kérdésére, miszerint mi szükség van egyáltalán az ellentüntetésre, Budaházy úgy felelt:


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

„Szerintem nem mi kezdjük ezt a problémát, hanem ez az egész LMBT, és ez az egész meleg hónap, ami egy provokáció számunkra, tehát mi csak erre reagálunk. Ha a normális társadalmat nem provokálják egy ilyen eseménysorozattal.”


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Arra a felvetésre, hogy amennyiben provokácinak fogja fel a felvonulást, megtehetné, hogy nem reagál, ez volt a válasz:

“százezer ember vonul, úgy, ahogy Nyugat-Európában”, majd közeli képeket kért az operatőrtől a stúdióba magával hozott fotókról, amelyeken számára “ijesztő” londoni és párizsi felvonulások meztelenséget is ábrázoló részleteit demonstrálta.

Beszélgetőtársa, Dombos Tamás, a magyar LMBT-szövetség ügyvivője elmondta, hogy Magyarországon egyáltalán nem jellemzőek a Budaházy Edda által kiragadott példák, és az ellentüntetők részéről jellemző verbális és fizikai agresszió még mindig sokkal aggasztóbb probléma ennél.

Erre válaszolva a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője azzal érvelt, hogy „Budapesten azért nincs ez, mert mi ellenállunk. Nyugat-Európában nincs ellenállás.”

A 23. Budapest Pride – Fotó: Homonnay Gergely Facebook oldala

Amikor a moderátor felvette az ellentüntetőkre jellemző erőszak kérdését, Budaházy azzal hárított, hogy „ez már évek óta nem igaz”, és egyébként „munkahelyen, iskolában, mindenhol” azok kerülnek hátrányba, akik ellenzik a Pride-ot, az ellentüntetők célja pedig szerinte az, hogy „a normális emberek nagy tömegei nyugodtan, békésen, de határozottan kiállnának ez ellen a folyamat ellen”.

Budaházy azt is elmondta, hogy szerinte a Pride csak „tiszavirágzása egy komplex problémának”, aminek például az is része, hogy „tanárokat érzékenyítenek, és oktatnak arra, hogyan kell gyereknek a homoszexualitásról és már aberrációkról beszélni”.

Forrás: Mérce / Városi Kurír / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük