2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aki hitt az LMP-nek, az most szembesülhet azzal, hogy nem elég a szavakra figyelni, a tettek többet mondanak.

Az LMP soha nem volt más, mint a Fidesz segédcsapata?

Schmidt Mária kisfia most tényleg az egész országnál kiverte a biztosítékot. Mit képzel ez a fiú? Hogy bármit büntetetlenül elkövethet? Nagyon úgy fest, hogy sajnos igen…

Lehet Mocsok a Politika

Schmidt Mária fia egy videón arról beszélt, hogy milyen jól becsapták Ron Werbert, az LMP egykori kampánytanácsadóját. Aki ugyan a kampány utolsó heteiben összeveszett megbízóival de addig végezte a dolgát, s tanácsaival segítette a pártot.

Schmidt Mária fia a videón azzal dicsekszik, hogy szándékosan úgy kötött szerződést a kampányguruval, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Még nem volt felhatalmazása ugyanis arra, hogy aláírjon egy ilyen megállapodást, de ő mégis aláírta, mert, és ezt is büszkén mondta, egy esetleges bírósági tárgyaláson ez jól jön majd nekik.

Merthogy, Ron Werbernek követelése van még az LMP-vel szemben, de miután a szerződés eleve érvénytelen volt, ezt a követelését – Schmidt Mária fia szerint legalábbis – nem tudja majd a bíróságon érvényesíteni.

Amit Schmidt Mária fia elkövetett, az vagy csalás, vagy okirathamisítás, esetleg mindkettő egyszerre. Jogászok ezt biztosan tudják. Morálisan azonban bárki képes megítélni azt, hogy amit Schmidt Mária fia – nyilván a pártvezetés tudtával és beleegyezésével – elkövetett, nettó gazemberség.

Azok, akik idáig nem értették, mit jelent az, hogy Lehet Más a Politika, most ízelítőt kaptak ebből. És abból is, hogy a XXI. századi pártok – így nevezi magát és lehetséges szövetségeseit az LMP – miben politizálnak másképp, mint elődeik. Például, hogy a pártvezetés szíves beleegyezésével szándékosan becsapják a nekik dolgozó kampánygurut. – írta Földes Péter a közösségi oldalán.

Nah kérem szépen hogy is volt ez? Indítunk egy kampányt. Ez teljesen természetes, hisz az LMP a tanácsadóval történt szerződéskötéskor épp egy választásokra készülő ellenzéki párt volt.
Aztán egyszercsak meggondoljuk magunkat, vagy másképp gondoljukés elküldjük a tanácsadót, fizettség nélkül.

Menet közben rosszul pozícionáljuk magunkat, nem kötünk megállapodásokat, nem működünk együtt szinte senkivel, és mindvégig teljesen mást beszélünk, mint amit teszünk. (,Nem, nem kedves olvasó, nem a Fideszről, hanem még mindig az LMP-ről beszélek.)

A bukott választás után mutogatni kezdünk. Mindenki másra, egymásra, végül pár pofon is elcsattant. Most meg ez a hangfelvétel!? (Merthogy miért is mondják itt ott, hogy az LMP tartálykocsikkal hordja a vizet a Fidesz malmára?) Pedig ez nem lehet igaz! Vagy mégis?

A francia azt mondja: tel père, tel fils. Vagyis: amilyen az apja, olyan a fia. De most azt mondom: telle mère, tel fils. Vagyis: amilyen az anyja, olyan a fia.

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: