Schmidt Mária kisfia most tényleg az egész országnál kiverte a biztosítékot. Mit képzel ez a fiú? Hogy bármit büntetetlenül elkövethet?


2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Aki hitt az LMP-nek, az most szembesülhet azzal, hogy nem elég a szavakra figyelni, a tettek többet mondanak.

Az LMP soha nem volt más, mint a Fidesz segédcsapata?

Schmidt Mária kisfia most tényleg az egész országnál kiverte a biztosítékot. Mit képzel ez a fiú? Hogy bármit büntetetlenül elkövethet? Nagyon úgy fest, hogy sajnos igen…

Lehet Mocsok a Politika

Schmidt Mária fia egy videón arról beszélt, hogy milyen jól becsapták Ron Werbert, az LMP egykori kampánytanácsadóját. Aki ugyan a kampány utolsó heteiben összeveszett megbízóival de addig végezte a dolgát, s tanácsaival segítette a pártot.

Schmidt Mária fia a videón azzal dicsekszik, hogy szándékosan úgy kötött szerződést a kampányguruval, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Még nem volt felhatalmazása ugyanis arra, hogy aláírjon egy ilyen megállapodást, de ő mégis aláírta, mert, és ezt is büszkén mondta, egy esetleges bírósági tárgyaláson ez jól jön majd nekik.

Merthogy, Ron Werbernek követelése van még az LMP-vel szemben, de miután a szerződés eleve érvénytelen volt, ezt a követelését – Schmidt Mária fia szerint legalábbis – nem tudja majd a bíróságon érvényesíteni.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Amit Schmidt Mária fia elkövetett, az vagy csalás, vagy okirathamisítás, esetleg mindkettő egyszerre. Jogászok ezt biztosan tudják. Morálisan azonban bárki képes megítélni azt, hogy amit Schmidt Mária fia – nyilván a pártvezetés tudtával és beleegyezésével – elkövetett, nettó gazemberség.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Azok, akik idáig nem értették, mit jelent az, hogy Lehet Más a Politika, most ízelítőt kaptak ebből. És abból is, hogy a XXI. századi pártok – így nevezi magát és lehetséges szövetségeseit az LMP – miben politizálnak másképp, mint elődeik. Például, hogy a pártvezetés szíves beleegyezésével szándékosan becsapják a nekik dolgozó kampánygurut. – írta Földes Péter a közösségi oldalán.

Nah kérem szépen hogy is volt ez? Indítunk egy kampányt. Ez teljesen természetes, hisz az LMP a tanácsadóval történt szerződéskötéskor épp egy választásokra készülő ellenzéki párt volt.
Aztán egyszercsak meggondoljuk magunkat, vagy másképp gondoljukés elküldjük a tanácsadót, fizettség nélkül.

Menet közben rosszul pozícionáljuk magunkat, nem kötünk megállapodásokat, nem működünk együtt szinte senkivel, és mindvégig teljesen mást beszélünk, mint amit teszünk. (,Nem, nem kedves olvasó, nem a Fideszről, hanem még mindig az LMP-ről beszélek.)

A bukott választás után mutogatni kezdünk. Mindenki másra, egymásra, végül pár pofon is elcsattant. Most meg ez a hangfelvétel!? (Merthogy miért is mondják itt ott, hogy az LMP tartálykocsikkal hordja a vizet a Fidesz malmára?) Pedig ez nem lehet igaz! Vagy mégis?

A francia azt mondja: tel père, tel fils. Vagyis: amilyen az apja, olyan a fia. De most azt mondom: telle mère, tel fils. Vagyis: amilyen az anyja, olyan a fia.

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük