Lázár nem nyugszik továbbra sem, nem bírja elviselni a vereséget – Már az abszurditás határán van, ami Vásárhelyen megy


Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Érdekes.  Lázár milyen tisztséget tölt be Vásárhelyen, hogy megtudja vonni a TAO pénzt a várostól? Vagy képviselőként ilyen messzire elér a keze?

 

Az, hogy ő azzal fenyegetőzik, hogy bárhol el tudja intézni a TAO elterelését olyan szintű diktatórikus gondolkodásmód, hogy önmagában emiatt el kéne tűnnie a demokratikus közéletből.

A törvény szerint minden cégnek joga van dönteni róla kinek adja a lehetséges sportintézmények közül. Ha ezt valaki politikai oldalról befolyásolni akarja az köztörvényes bűncselekményt követ el, nagyjából a hivatali hatalommal való visszaélés illik erre az esetre. Nemde?

“A LÁZÁR-MÉDIA MEGFÉLEMLÍTŐ HADJÁRATA

A Lázár Jánoshoz köthető helyi hírportál oknyomozó sorozatot indít a támogatóim feltérképezésére – a szintén Lázár Jánossal tárgyaló Szabó Bálint hatóságok által visszadobott feljelentései után sem hagynak fel a megfélemlítéssel.

Egyedülálló módon részletesen közzétettem a kampány-elszámolásomat, bevételeim és kiadásaim egyaránt (Lázár János és Hegedűs Zoltán kampányköltekezéséről még mindig nem tudunk semmit) – mintegy 450 magánszemélytől kaptam támogatást, akiknek a nevét természetesen a pártállami légkörben nem fogom kiadni, legtöbbjükét nem is tudom.



A támadás-sorozat célja az eddig is rendszeresen hazug rágalmakkal operáló hírportálon természetesen figyelemelterelés a fideszes korrupciós és megfélemlítési ügyekről, valamint a szégyenteljes ellehetetlenítési kísérletekről:

– közbeszerzésekben feltárt gyanús jelenségek, irányított közbeszerzés gyanúja (kamerák, kukásautók és szemetesek)
– felháborító mértékű pazarlás és követhetetlen elszámolások (reprezentáció)
– városi vezetők személyes gazdagodása a közgyűlési döntések következtében (Végh Ibolya 3 lakásvásárlása), vagy akár a helyi trafikok elosztása kapcsán…

– a városi kórház pénzbehajtó és kivéreztető akciója az önkormányzat ellehetetlenítésére (kórházi parkoló lezárása és bérletének felmondása, szerződések felmondása és a 6 évvel ezelőtti többszáz milliós adósságok behajtása (aminek a létét is letagadták a februári kampányukban)

– Lázár János kijelentése, miszerint nincsenek százmilliói, hogy bevásárolja magát a kastélyába, majd a vagyonnyilatkozatában annak beismerése, hogy mégis voltak…
– Lázár János kijelentése, miszerint a TAO-pénzeket megvonja a várostól és Makóra viszi, ellehetetlenítve ezzel a vásárhelyi fiatalok sportolási lehetőségeit
– a 2011-13 közötti, Belügyminisztérium által feltárt szabálytalanságok és hiányosságok (1 milliárdos visszafizetési követelés)

– botrányos, hogy Bálint Gabriella pályázatánál Hegedűs úr felkereste az ellen-jelölteket, akiknek személyét jogszerűen nem is ismerhette volna, és közölte velük, hogy nem támogatja őket – az egyik jelölt vissza is lépett, kérdéses, hogy ebben volt-e szerepe a nyomásgyakorlásnak…

– a szerdai lakossági fórumon felmerült szexuális zaklatás vádja (ez ellen Fekete Ferenc úr nekem személyesen jelezte, hogy feljelentést fog tenni)
– a Polgármesteri Hivatal pedig tiltott pártfinanszírozás és hűtlen kezelés esetei ügyében fog feljelentést tenni hamarosan, törvényi kötelezettségeinknek eleget téve

És a felsorolást sajnos lehetne még folytatni. Mindenki számára érthető, ha ebben a helyzetben a már mindenki által megelégelt Szabó Bálint után új szenzációs rágalmakra van szükség – vajon Kendi Imre után most melyik hódmezővásárhelyi vállalkozókat akarják besározni? Mikor lesz elég a maffia-módszerekből, a korrupcióból, a hazudozásból, rágalmakból és megfélemlítésből? Mikor lesz BÉKE?” -írja Márki-Zay Péter a közösségi oldalán.

 

Forrás: Dr. Márki-Zay Péter közösségi oldala / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.



Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!







A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.



Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!





Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük