Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Érdekes.  Lázár milyen tisztséget tölt be Vásárhelyen, hogy megtudja vonni a TAO pénzt a várostól? Vagy képviselőként ilyen messzire elér a keze?

 

Az, hogy ő azzal fenyegetőzik, hogy bárhol el tudja intézni a TAO elterelését olyan szintű diktatórikus gondolkodásmód, hogy önmagában emiatt el kéne tűnnie a demokratikus közéletből.

A törvény szerint minden cégnek joga van dönteni róla kinek adja a lehetséges sportintézmények közül. Ha ezt valaki politikai oldalról befolyásolni akarja az köztörvényes bűncselekményt követ el, nagyjából a hivatali hatalommal való visszaélés illik erre az esetre. Nemde?

“A LÁZÁR-MÉDIA MEGFÉLEMLÍTŐ HADJÁRATA

A Lázár Jánoshoz köthető helyi hírportál oknyomozó sorozatot indít a támogatóim feltérképezésére – a szintén Lázár Jánossal tárgyaló Szabó Bálint hatóságok által visszadobott feljelentései után sem hagynak fel a megfélemlítéssel.

Egyedülálló módon részletesen közzétettem a kampány-elszámolásomat, bevételeim és kiadásaim egyaránt (Lázár János és Hegedűs Zoltán kampányköltekezéséről még mindig nem tudunk semmit) – mintegy 450 magánszemélytől kaptam támogatást, akiknek a nevét természetesen a pártállami légkörben nem fogom kiadni, legtöbbjükét nem is tudom.

A támadás-sorozat célja az eddig is rendszeresen hazug rágalmakkal operáló hírportálon természetesen figyelemelterelés a fideszes korrupciós és megfélemlítési ügyekről, valamint a szégyenteljes ellehetetlenítési kísérletekről:

– közbeszerzésekben feltárt gyanús jelenségek, irányított közbeszerzés gyanúja (kamerák, kukásautók és szemetesek)
– felháborító mértékű pazarlás és követhetetlen elszámolások (reprezentáció)
– városi vezetők személyes gazdagodása a közgyűlési döntések következtében (Végh Ibolya 3 lakásvásárlása), vagy akár a helyi trafikok elosztása kapcsán…

– a városi kórház pénzbehajtó és kivéreztető akciója az önkormányzat ellehetetlenítésére (kórházi parkoló lezárása és bérletének felmondása, szerződések felmondása és a 6 évvel ezelőtti többszáz milliós adósságok behajtása (aminek a létét is letagadták a februári kampányukban)

– Lázár János kijelentése, miszerint nincsenek százmilliói, hogy bevásárolja magát a kastélyába, majd a vagyonnyilatkozatában annak beismerése, hogy mégis voltak…
– Lázár János kijelentése, miszerint a TAO-pénzeket megvonja a várostól és Makóra viszi, ellehetetlenítve ezzel a vásárhelyi fiatalok sportolási lehetőségeit
– a 2011-13 közötti, Belügyminisztérium által feltárt szabálytalanságok és hiányosságok (1 milliárdos visszafizetési követelés)

– botrányos, hogy Bálint Gabriella pályázatánál Hegedűs úr felkereste az ellen-jelölteket, akiknek személyét jogszerűen nem is ismerhette volna, és közölte velük, hogy nem támogatja őket – az egyik jelölt vissza is lépett, kérdéses, hogy ebben volt-e szerepe a nyomásgyakorlásnak…

– a szerdai lakossági fórumon felmerült szexuális zaklatás vádja (ez ellen Fekete Ferenc úr nekem személyesen jelezte, hogy feljelentést fog tenni)
– a Polgármesteri Hivatal pedig tiltott pártfinanszírozás és hűtlen kezelés esetei ügyében fog feljelentést tenni hamarosan, törvényi kötelezettségeinknek eleget téve

És a felsorolást sajnos lehetne még folytatni. Mindenki számára érthető, ha ebben a helyzetben a már mindenki által megelégelt Szabó Bálint után új szenzációs rágalmakra van szükség – vajon Kendi Imre után most melyik hódmezővásárhelyi vállalkozókat akarják besározni? Mikor lesz elég a maffia-módszerekből, a korrupcióból, a hazudozásból, rágalmakból és megfélemlítésből? Mikor lesz BÉKE?” -írja Márki-Zay Péter a közösségi oldalán.

 

Forrás: Dr. Márki-Zay Péter közösségi oldala / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: