Harangozó Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Harangozó Tamás: Olcsóbb lenne Magyarországnak, ha a Fidesz legalább egyetlen elvet betartana: a mindenkori magyar kormány nem üzletelhet bűnözőkkel…

 

Orbán Viktor úgy döntött, hogy most már Szijjártó külügyminisztert is a terrorelhárítónak kell védeniük, és az új feladatra kaptak is évente több mint félmilliárd forintot.
Nem csodálkozunk, hogy ilyen komoly védelemre van szüksége a miniszternek, hiszen tudjuk, hogy olyan emberekkel üzletel a kormány nevében, mint a már elhunyt nemzetközi terrorista Gaith Pharaon vagy a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Zaid Naffa.

Olcsóbb lenne Magyarországnak, ha a Fidesz legalább egyetlen elvet betartana: a mindenkori magyar kormány nem üzletelhet bűnözőkkel!

Az MSZP követeli, hogy a belügyminiszter mutassa be, hogy mégis mi kerül napi 2 millió forintba Szijjártó Péter személyes védelmében. A magyaroknak már elegük van a fideszes urizálásból, a felesleges pénzszórásból!

Harangozó Tamás,
frakcióvezető-helyettes

Sokan emlékszünk még, hogy voltak az országnak olyan vezetői, akik minden félelem nélkül, a világ legtermészetesebb dolgaként – testőrök nélkül – vettek részt rendezvényeken, testközelből találkoztak az emberekkel, nem úgy mint ezek a mostani minden hájjal megkent gazemberek, akik szinte ki sem látszanak a testőrök gyűrűjéből és akiknek valóban van okuk félni….

Forrás: MSZP / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: