Harangozó Tamás szocialista képviselő akkora balegyenest vitt be Szijjártónak ami egészen biztosan nyolc napon túl gyógyul


Harangozó Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Harangozó Tamás: Olcsóbb lenne Magyarországnak, ha a Fidesz legalább egyetlen elvet betartana: a mindenkori magyar kormány nem üzletelhet bűnözőkkel…

 

Orbán Viktor úgy döntött, hogy most már Szijjártó külügyminisztert is a terrorelhárítónak kell védeniük, és az új feladatra kaptak is évente több mint félmilliárd forintot.
Nem csodálkozunk, hogy ilyen komoly védelemre van szüksége a miniszternek, hiszen tudjuk, hogy olyan emberekkel üzletel a kormány nevében, mint a már elhunyt nemzetközi terrorista Gaith Pharaon vagy a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Zaid Naffa.

Olcsóbb lenne Magyarországnak, ha a Fidesz legalább egyetlen elvet betartana: a mindenkori magyar kormány nem üzletelhet bűnözőkkel!

Az MSZP követeli, hogy a belügyminiszter mutassa be, hogy mégis mi kerül napi 2 millió forintba Szijjártó Péter személyes védelmében. A magyaroknak már elegük van a fideszes urizálásból, a felesleges pénzszórásból!

Harangozó Tamás,
frakcióvezető-helyettes

Sokan emlékszünk még, hogy voltak az országnak olyan vezetői, akik minden félelem nélkül, a világ legtermészetesebb dolgaként – testőrök nélkül – vettek részt rendezvényeken, testközelből találkoztak az emberekkel, nem úgy mint ezek a mostani minden hájjal megkent gazemberek, akik szinte ki sem látszanak a testőrök gyűrűjéből és akiknek valóban van okuk félni….Forrás: MSZP / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük