Csintalan Sándor nem fogja be a száját, nem lehet elhallgattatni – Erős üzenetet küldött most is


Csintalan Sándor - Fotó: HETI Tv Youtube
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csintalan Sándort nem kell bemutassuk senkinek. Mindenki ismeri. Lehet kedvelni vagy nem kedvelni, viszont amit most mondott azt érdemes meghallgassa mindenki.

 

Simicska Lajost és a Hír TV-t siratva éjszaka jelentkezett be élő videóban a Facebook-on Csintalan Sándor, a csatorna műsor vezetője és az oligarcha barátja.

Azt mondta, nem tud aludni, mert, “ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége”. Hozzátette, nem adják fel, nem fogják befejezni, elmondják mi történik ebben a hazában, és ha azt nem fogják fel az emberek, akkor lehet, hogy mennek a levesbe.

“Mondjuk, ameddig mondjuk, mondjuk, amíg fórumunk, lehetőségünk lesz. Nehogy azt higgyék, hogy befogom a számat, nem fejeztünk be semmit. Ami ma történt: megtettük, amit megkövetelt a haza.

A szituációt nem szabadon választottuk. Az történt, hogy most van egy túlhatalom, egy erős, durván létező túlhatalom. Ezzel meg kell küzdeni.

Nem lesz egyszerű. Ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége. Mi nem adjuk fel, nem fogjuk befejezni. Elmondjuk, mi történik ebben a hazában. Ha nem fogják fel, akkor lehet, hogy megyünk innen a levesbe” – kesergett Csintalan Sándor. 

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük