Csintalan Sándor - Fotó: HETI Tv Youtube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csintalan Sándort nem kell bemutassuk senkinek. Mindenki ismeri. Lehet kedvelni vagy nem kedvelni, viszont amit most mondott azt érdemes meghallgassa mindenki.

 

Simicska Lajost és a Hír TV-t siratva éjszaka jelentkezett be élő videóban a Facebook-on Csintalan Sándor, a csatorna műsor vezetője és az oligarcha barátja.

Azt mondta, nem tud aludni, mert, “ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége”. Hozzátette, nem adják fel, nem fogják befejezni, elmondják mi történik ebben a hazában, és ha azt nem fogják fel az emberek, akkor lehet, hogy mennek a levesbe.

“Mondjuk, ameddig mondjuk, mondjuk, amíg fórumunk, lehetőségünk lesz. Nehogy azt higgyék, hogy befogom a számat, nem fejeztünk be semmit. Ami ma történt: megtettük, amit megkövetelt a haza.

A szituációt nem szabadon választottuk. Az történt, hogy most van egy túlhatalom, egy erős, durván létező túlhatalom. Ezzel meg kell küzdeni.

Nem lesz egyszerű. Ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége. Mi nem adjuk fel, nem fogjuk befejezni. Elmondjuk, mi történik ebben a hazában. Ha nem fogják fel, akkor lehet, hogy megyünk innen a levesbe” – kesergett Csintalan Sándor.

 

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: