Budapest, 2017. február 11. Szél Bernadett, az LMP társelnöke évértékelõ beszédet mond a budapesti Vida rendezvényházban 2017. február 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tagadhatatlan a Fidesz kétharmadának felelőssége az LMP vállát nyomja. Nem is csoda hogy a párton belül is elindultak a bomlás folyamatai, azonban olyan mértékű vereséget szenvedett el az LMP, hogy onnan nem biztos hogy felállhat a korábban zöld, most már inkább meghatározhatatlan ideológiájú formáció.

Verekedések etikai bizottsági üléseken, vizsgálatok, kilépések, kizárások. Ez jellemezte a Lehet Más a Politika nevű formációt az elmúlt időszakban. Nos maradjunk annyiban, ha így lehet más, nos abból talán nem kér a magyar közélet.

És hogy mire alapozom mindezt. Nos az együttműködni nem akaró, más pártokat 20. századi pártnak tituláló LMP nemrégiben indult egy választáson. Történt ugyanis, hogy az LMP most megmutatta a tudását és bebizonyította, hogy vidéken is létezik a mozgalom.

Kékkúton tartottak időközi választást, ahol az LMP állított polgármester jelöltet. Most tessék megkapaszkodni mindenben ami maga körül van. 2 azaz két ember szavazott az LMP polgármester jelöltjére.

Igen jól teccik olvasni 2 embert sikerült meggyőznie, ami azt jelenti ha falubeli lett volna, hogy a saját családját se, de nem az volt. Takács a tavaszi választáson is indult, akkor is pont ugyan ennyi, 2 szavazatot kapott.

Pedig most volt ott minden, ami pont nem kell egy falura: plakát, program sőt még remek összeállítás az Indextől is, szóval az LMP most meg akarta mutatni a tutit, tudja mi kell a vidéknek.

Kurvára nem tudja. Mert ezek a fiúk az észosztáson kívül totálisan el vannak tévedve. S minden politikai aktor, erő, véleményformáló stb, aki  nem veszi végre tudomásul, hogy egy demokráciában nem lehet politikát csinálni az emberek nélkül.

Hiába van egy jelöltje egy pártnak egy faluban, pont le fogják azt sz@rni, a helyben élők. Mondhatnám úgy is, hogy beágyazottság nélkül nem megy és nem is fog menni.

Csak egy baj van, hogy az ilyen valóságtól elszakadt műhelyek írják azokat a stratégiákat ellenzéki oldalon egyfolytában, amelyik kitalálták anno az olajfa ötletét, a koordinált indulásos baromságot meg a taktikai szavazgatós őrületet.

Kettő szavazat. Ízlelgessétek. Nagy agyak, ti akik két pofára fikáztok mindent és mindenkit. Kettő szavazat. Ízlelgessétek. Nagy stratégák, ti akiknek már a második Fidesz kétharmad köszönhető.

HírHugó/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: