Kelemen: Na erre a mondatra emlékeztessük a Fideszt, Orbánt és Ádert – nincs határa a köpönyegforgatásnak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ellenzékben semmi sem volt drága a Fidesznek ahhoz, hogy hatalmat szerezzenek, mint ahogyan kormányon sem drága semmi, hogy megtarthassák azt. Ez az a közlemény amivel ha kell plakátoljuk tele a várost, mert rávilágít arra, milyen is a Fidesz valójában.

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom – az MSZP társult ifjúsági szervezete –  választmányi elnöke Kelemen László jutatta el hozzánk az alábbi jegyzetet, melyet változtatás nélkül közlünk az alábbiakban:Elszabadultak a benzinárak. Nincs mese 400 forintért tankolhatunk a kutaknál. Ha valaki pár éve azt mondja, hogy ha felnézek a töltőállomások árlistájára és ekkora összeget fogok látni, biztosan körberöhögöm. Na már csak azért is mert évek óta ígérik azt a bizonyos euró bevezetését.

Forint van. Egy euró pedig 330-ba kerül belőle. Nemsokára 1 euróra viszi le a kormány a benzinárat. Tagadhatatlan a külföldiek jól járhatnak majd a literenkénti egy eurós benzinárral. Csak ez azt jeleni, hogy 1 euró 400 forintot fog érni. Ebbe pedig belerokkan az ország.

DE! Találtam egy hírt. Nem mai. 2004-es Fidesz közlemény, melyet többek között a köztársasági elnök Áder János jegyez:

Áder János, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön pártja elnökségi ülését követően ismertette az ellenzéki párt azon javaslatát, mely szerint a kormánynak a jövedéki adó mértékének nagyobb mértékű csökkenésével 250 forinton kellene befagyasztania az üzemanyag árát. A politikus szerint a világpiaci, és ezzel összefüggésben a kiskereskedelmi árak folyamatos emelkedésével a költségvetés nyerészkedik, hiszen az egyre növekvő nettó árak mellett magasabb az áfa-bevétel.

Nos Magyarországon rekord magas a jövedéki adó az üzemanyagon, cigarettán, alkoholon. 2004-ben és utána több ízben is azt követelte a Fidesz a szocialista kormányokon, hogy fagyassza be a forint árfolyamát, fagyassza be a benzin árfolyamát egy bizonyos szinten – mert a lakosság számára elviselhetetlen terhek ezek.
Fiaim a Fideszben!

Hatalmon vagytok kétharmaddal. Hát hajtsátok végre a saját javaslatotokat. Vagy ez is csak egy politikai termék volt, mint a polgári Magyarország?


 

Kelemen László

Büszke, baloldali fiatal

Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük