Kelemen: Na erre a mondatra emlékeztessük a Fideszt, Orbánt és Ádert – nincs határa a köpönyegforgatásnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ellenzékben semmi sem volt drága a Fidesznek ahhoz, hogy hatalmat szerezzenek, mint ahogyan kormányon sem drága semmi, hogy megtarthassák azt. Ez az a közlemény amivel ha kell plakátoljuk tele a várost, mert rávilágít arra, milyen is a Fidesz valójában.

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom – az MSZP társult ifjúsági szervezete –  választmányi elnöke Kelemen László jutatta el hozzánk az alábbi jegyzetet, melyet változtatás nélkül közlünk az alábbiakban:

Elszabadultak a benzinárak. Nincs mese 400 forintért tankolhatunk a kutaknál. Ha valaki pár éve azt mondja, hogy ha felnézek a töltőállomások árlistájára és ekkora összeget fogok látni, biztosan körberöhögöm. Na már csak azért is mert évek óta ígérik azt a bizonyos euró bevezetését.

Forint van. Egy euró pedig 330-ba kerül belőle. Nemsokára 1 euróra viszi le a kormány a benzinárat. Tagadhatatlan a külföldiek jól járhatnak majd a literenkénti egy eurós benzinárral. Csak ez azt jeleni, hogy 1 euró 400 forintot fog érni. Ebbe pedig belerokkan az ország.

DE! Találtam egy hírt. Nem mai. 2004-es Fidesz közlemény, melyet többek között a köztársasági elnök Áder János jegyez:

Áder János, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön pártja elnökségi ülését követően ismertette az ellenzéki párt azon javaslatát, mely szerint a kormánynak a jövedéki adó mértékének nagyobb mértékű csökkenésével 250 forinton kellene befagyasztania az üzemanyag árát. A politikus szerint a világpiaci, és ezzel összefüggésben a kiskereskedelmi árak folyamatos emelkedésével a költségvetés nyerészkedik, hiszen az egyre növekvő nettó árak mellett magasabb az áfa-bevétel.Nos Magyarországon rekord magas a jövedéki adó az üzemanyagon, cigarettán, alkoholon. 2004-ben és utána több ízben is azt követelte a Fidesz a szocialista kormányokon, hogy fagyassza be a forint árfolyamát, fagyassza be a benzin árfolyamát egy bizonyos szinten – mert a lakosság számára elviselhetetlen terhek ezek.

Fiaim a Fideszben!

Hatalmon vagytok kétharmaddal. Hát hajtsátok végre a saját javaslatotokat. Vagy ez is csak egy politikai termék volt, mint a polgári Magyarország?

 

Kelemen László

Büszke, baloldali fiatal

Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük