Hát hova jutott ez a bátor Peti fiú? – Lassan a mosdóba is kísérni kell?


Foreign Minister Peter Szijjarto of Hungary / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Miért is kell védeni? A külföldi hatalmak megunták a pimaszságát, vagy megfenyegették?

 

Ugyan kicsoda? Ha bármelyik kormánytag fenyegetve lenne, már bevezették volna a statáriumot!Orbán Viktor miniszterelnök és Polt Péter legfőbb ügyész mellett szerdától Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is a Terrorelhárítási Központ védi…

Orbán Viktor miniszterelnök és Polt Péter legfőbb ügyész mellett szerdától Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is a Terrorelhárítási Központ védi – derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből. Erről elsőként a Klubrádió számolt be.

A külügyminiszter eddig nem tartozott a védett személyek közé.

A köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság, illetve a Kúria elnöke védelmét továbbra is a Készenléti Rendőrség látja el, vagyis az egyetlen változás, hogy Szijjártó is bekerül a védett személyek közé.

A lépés meglehetősen költséges, a kormány ugyanis a külügyminiszter védelméhez szükséges pénz biztosításáról is döntött, e szerint az idén 504,4 millió forintot, a jövő évtől évi 641,8 millió forintot szánnak erre a célra.
A Nép pedig hagyja hogy felfegyverkezzenek ellene, csendben, lehajtott fejjel viseli hogy minden demokratikus jogától megfosszák! Miért?

Az ’50-es években volt az ÁVH, a jogutódja lett a TEK, mint OVH!??


Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük