Hát hova jutott ez a bátor Peti fiú? – Lassan a mosdóba is kísérni kell?


Foreign Minister Peter Szijjarto of Hungary / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Miért is kell védeni? A külföldi hatalmak megunták a pimaszságát, vagy megfenyegették?

 

Ugyan kicsoda? Ha bármelyik kormánytag fenyegetve lenne, már bevezették volna a statáriumot!

Orbán Viktor miniszterelnök és Polt Péter legfőbb ügyész mellett szerdától Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is a Terrorelhárítási Központ védi…

Orbán Viktor miniszterelnök és Polt Péter legfőbb ügyész mellett szerdától Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is a Terrorelhárítási Központ védi – derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből. Erről elsőként a Klubrádió számolt be.

A külügyminiszter eddig nem tartozott a védett személyek közé.

A köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság, illetve a Kúria elnöke védelmét továbbra is a Készenléti Rendőrség látja el, vagyis az egyetlen változás, hogy Szijjártó is bekerül a védett személyek közé.A lépés meglehetősen költséges, a kormány ugyanis a külügyminiszter védelméhez szükséges pénz biztosításáról is döntött, e szerint az idén 504,4 millió forintot, a jövő évtől évi 641,8 millió forintot szánnak erre a célra.

A Nép pedig hagyja hogy felfegyverkezzenek ellene, csendben, lehajtott fejjel viseli hogy minden demokratikus jogától megfosszák! Miért?

Az ’50-es években volt az ÁVH, a jogutódja lett a TEK, mint OVH!??

Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük