Vágó István ordas nagy hazugságról rántotta le a leplet


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A demokrata politikus, volt műsorvezető Vágó István újabb hazugságról rántotta le a leplet nyilvános közösségi jegyzetében.

Jegyzetében az ismert politikus úgy fogalmaz:

Szijjártó szerint a Nyugat-Balkánon “a migrációs nyomás sok helyen eléri, és bizonyos esetekben meg is haladja a 2015-ben tapasztalt szintet.”

A Frontex adatai szerint ma kevesebben érkeznek, mint a korábbi normálisnak mondott időszakokban, és azok útja sem a Balkánon át vezet, hanem a Földközi-tengeren Olaszország és Spanyolország, illetve Málta felé.

Valaki hazudik.

Vagy Szijjártó, vagy a Frontex (amely az ENSZ és az EU adatait is használja). 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük