Lendvai Ildikó új mobiltelefonja – ez nem politika, de vicces és aranyos történet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nos igen. Hányan szembesültünk azzal a problémakörrel életünk során, amikor is vettünk egy vadonat új telefont. Nem, persze hogy nem akartunk, de hát az előző elromlott.

Aztán húztuk halasztottuk a vásárlást, pedig már lassan bekapcsolni sem lehetett a digitális bilincsünket, ami azoknál akik mondjuk facebook felhasználók sok esetben hozzánő a kezükhöz.

Hányan szembesültünk az okos hiperokos mindennélokosabb telefonunkon, hogy egész egyszerűen már okosabb mint mi. Kiírja mikor kell mennünk dolgozni, melyik buszra várunk és az pontosan melyik sarkon van. Mindezt úgy, hogy nem is kértük és fogalmunk sincsen honnan a búbánatból tudja a telefon.Nos, Lendvai Ildikó az MSZP politikusa is hasonlóan járt sokunkhoz. Vásárolt egy új mobiltelefont. Erről az alábbi írásában emlékezett meg:

Azért ez durva.

A sokéves okos telefonom bekrepált, és vennem kellett egy újat. Ez már annyira okos, hogy jelszó helyett arcfelismeréssel kapcsol be. Persze az unokám állította be nekem, szerencsétlen múlt századi relikviának, én csak az arcomat szolgáltattam. (Az ujjlenyomatos variációt neki se sikerült, haha!)

Ma reggel a telefonom egyszerűen nem ismert meg. Jó, tudtam, hogy kevés alvás után pocsékul nézek ki, de ennyire?! Most nem tudom, hogy vegyek-e tapintatosabb készüléket, vagy minden bekapcsolás előtt sminkeljek?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük