Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos igen. Hányan szembesültünk azzal a problémakörrel életünk során, amikor is vettünk egy vadonat új telefont. Nem, persze hogy nem akartunk, de hát az előző elromlott.

Aztán húztuk halasztottuk a vásárlást, pedig már lassan bekapcsolni sem lehetett a digitális bilincsünket, ami azoknál akik mondjuk facebook felhasználók sok esetben hozzánő a kezükhöz.

Hányan szembesültünk az okos hiperokos mindennélokosabb telefonunkon, hogy egész egyszerűen már okosabb mint mi. Kiírja mikor kell mennünk dolgozni, melyik buszra várunk és az pontosan melyik sarkon van. Mindezt úgy, hogy nem is kértük és fogalmunk sincsen honnan a búbánatból tudja a telefon.

Nos, Lendvai Ildikó az MSZP politikusa is hasonlóan járt sokunkhoz. Vásárolt egy új mobiltelefont. Erről az alábbi írásában emlékezett meg:

Azért ez durva.

A sokéves okos telefonom bekrepált, és vennem kellett egy újat. Ez már annyira okos, hogy jelszó helyett arcfelismeréssel kapcsol be. Persze az unokám állította be nekem, szerencsétlen múlt századi relikviának, én csak az arcomat szolgáltattam. (Az ujjlenyomatos variációt neki se sikerült, haha!)

Ma reggel a telefonom egyszerűen nem ismert meg. Jó, tudtam, hogy kevés alvás után pocsékul nézek ki, de ennyire?! Most nem tudom, hogy vegyek-e tapintatosabb készüléket, vagy minden bekapcsolás előtt sminkeljek?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: