Lendvai Ildikó felrobbantotta azt a bizonyos bombát – atomot minden fideszesnek!


Lendvai Ildikó, MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csak a korlátolt és fantázianélküli elmék nem bírják felfogni némely reklám hasznát. Ők azok, akik pénzkidobásnak tartották valaha a “Cipőt a cipőboltból!” hirdetéseket, és most ugyanők hőbörögnek, hogy mi a jó istennek költ a Paksi Atomerőmű -állami vállalat lévén közpénzből- két év alatt 2,2 milliárdot önmaga reklámjára.

Rá akarnak beszélni, hogy csakis paksi atomenergiát fogyasszak, esetleg vegyek tőlük reaktort, vagy mi?

Nem értenek ezek az akadékoskodók semmit a modern világból. Először is, ha valaki az átkosban a patikába vagy a vetőmagboltba indult volna cipőért, a villamoson a hirdetésből még időben megtudhatta, hogy rossz irányba megy. Most meg ha éppen atomerőmű vásárlására vagy lízingelésére szottyan kedvünk, helyes, ha figyelmeztetnek: azt ne Kistarcsán vagy Monoron keressük, hanem csakis Pakson. Na ugye.

Csak azt nem értem, miért éppen a kormánylapok olvasóit tartják hülyébbnek az átlagnál.

A paksi reklámpénzek legnagyobb részét ugyanis valahogyan a kormányhű médiában sikerült elkölteni. Két év alatt 135 milliót kapott a Magyar Idők, 110-et a Demokrata és így tovább. Na most, a Demokratának 9.000 olvasója van, rájuk tehát fejenként 12.000 ft-ot költöttek annak érdekében, hogy tudassák velük: az atomerőmű Pakson van.ű

A Magyar Idők mindeddig nem merte példányszámát auditáltatni (oka lehet, hogy gondosan titkolja). Ha nagyvonalúan 3000 valódi vásárlóval számolunk, az ő fejtágításukra olvasónként közel 45.000 forint állami pénz ment .Úgy számolhatnak, hogy ott csak komoly munkával tágítható fejekről van szó.

Volna egy üzleti ajánlatom. Én már ennek az összegnek a feléért is vállalom, hogy nem olvasom a lapot. A közeljövőben amúgysem készülök az erőmű-piacon beruházni. Csak olcsóbb így, mintha én is 45000-be kerülnék?!

Szerző: Lendvai Ildikó/sztárklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük