2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A volt miniszterelnök családja egy új taggal lett gazdagabb.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke facebook oldalán számolt be a hírről. Zsazsa néven új családtaggal bővült Gyurcsány Ferenc családja.

Mint ismert, a volt miniszterelnökék nemrég vesztették el Totó nevű kutyusukat, őhelyette érkezett most egy kiskunfélegyházi menhelyről a három hónapos Zsazsa.

Mint ahogyan erről a pártelnök beszámol:

Kezüket csókolom, nénik és bácsik! Zsazsa vagyok. Azt mondják, hogy az utcán találtak. Ketten voltunk. Én és a testvérem. Őt Totonak hívják. Elvittek bennünket egy helyre, ahol magányos kiskutyákra vigyáznak. Ma jött értem két csupaszbőrű ember, Anna és Feri.
Azt mondták, hogy mostantól ők a barátaim, és elvittek Marcihoz. Már itt vagyok.
Úgy hallom, fontos, hogy genetikailag homogének legyünk. Én azt hiszem, nem vagyok homogén. De igazából nem tudom, ez mit jelent. Ha magamra nézek, akkor nem tudom milyen fajtájúak voltak a szüleim.
Én egyszerűen csak kutya vagyok. De állítólag így is szeretni fognak. 

Új barátaimnak volt egy másik kutyája. Úgy hívták, mint a testvéremet. Totó volt a neve. Ő meghalt. De azt nem tudom, hogy ez mit jelent. Csak most ő nincs itt. Állítólag nagyon szerették. Azt remélem, engem is szeretni fognak.
Három hónapos vagyok. Sokat rosszalkodom, de Marci azt mondta, ő is szokott rosszalkodni, de Klári és Feri nem mérges emiatt. Talán rám se lesznek mérgesek.

(Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány és HEROSZ kiskunfélegyházi Szervezete menhelyéről hoztuk el Zsazsát, Kiskunfélegyházáról.

Elképesztő tisztaság, rend, helyes emberek. Gondolom önkéntesek. Örülök, hogy találkoztam velük. Nagyon sok a bájos kiskutya, akik gazdira vágynak. Keressék őket, ha kutyára vágynak. Ők gazdit keresnek. És megérdemelnék.)

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: