Kásler Miklós bevezeti a 11. parancsolatot? – Netán az alaptörvénybe is beleírják?


Dr. Kásler Miklós - fotó: Németh András Péter
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kezdődik a “Stop Szepsis!” kampány, de előtte kellene egy nemzethy konzultácyó…

 

A Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója alkalmából rendezett tudományos ülésen mondott köszöntőbeszédében jelentette be az Emmit vezető miniszter, hogy “Semmelweis emléke előtt akkor tudok a legjobban tisztelegni, ha a róla elnevezett napon a szepszissel és az antiszepszissel kapcsolatban jelentős bejelentést teszek hétfőn.”

Kásler Miklós tehát bejelentette, hogy bejelent.

A tárcavezető hivatalba lépésekor adta ki az intézetvezetőknek, hogy három hét alatt alkossanak nemzeti programokat a szerinte legfontosabb egészségügyi problémák megoldására. Ezek egyike volt a kórházi fertőzések kérdése, indokoltan.

Meg fogja mondani a miniszter úr a Fidesz híveinek, hogy hétfőtől a fertőzések csak a liberálisokat, és a bevándorlást segítő szervezeteket támadják, a fideszes pedig meg fog nyugodni ettől?

Vagy szimplán csak lesz kézmosó és gumikesztyű a kórházakban?Vagy netán bezárják az összes kórházat, hogy ne lehessen ott elkapni a fertőzést?

A 168óra emlékeztet:

2016-ban 1481 multirezisztens, a legtöbb antibiotikumnak ellenálló kórokozóval fertőzött beteg halt meg a magyar kórházakban, közülük 174 esetben bizonyítottan a fertőzés volt a halál oka.

Lehet hogy a Biblia és az Alaptörvény díszkötésben kerül minden kórházi ágyra, s ezzel kezelve lesz minden?

Forrás: 444 / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük