Kásler Miklós bevezeti a 11. parancsolatot? – Netán az alaptörvénybe is beleírják?


Dr. Kásler Miklós - fotó: Németh András Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kezdődik a “Stop Szepsis!” kampány, de előtte kellene egy nemzethy konzultácyó…

 

A Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója alkalmából rendezett tudományos ülésen mondott köszöntőbeszédében jelentette be az Emmit vezető miniszter, hogy “Semmelweis emléke előtt akkor tudok a legjobban tisztelegni, ha a róla elnevezett napon a szepszissel és az antiszepszissel kapcsolatban jelentős bejelentést teszek hétfőn.”Kásler Miklós tehát bejelentette, hogy bejelent.

A tárcavezető hivatalba lépésekor adta ki az intézetvezetőknek, hogy három hét alatt alkossanak nemzeti programokat a szerinte legfontosabb egészségügyi problémák megoldására. Ezek egyike volt a kórházi fertőzések kérdése, indokoltan.

Meg fogja mondani a miniszter úr a Fidesz híveinek, hogy hétfőtől a fertőzések csak a liberálisokat, és a bevándorlást segítő szervezeteket támadják, a fideszes pedig meg fog nyugodni ettől?

Vagy szimplán csak lesz kézmosó és gumikesztyű a kórházakban?

Vagy netán bezárják az összes kórházat, hogy ne lehessen ott elkapni a fertőzést?
A 168óra emlékeztet:

2016-ban 1481 multirezisztens, a legtöbb antibiotikumnak ellenálló kórokozóval fertőzött beteg halt meg a magyar kórházakban, közülük 174 esetben bizonyítottan a fertőzés volt a halál oka.


Lehet hogy a Biblia és az Alaptörvény díszkötésben kerül minden kórházi ágyra, s ezzel kezelve lesz minden?

Forrás: 444 / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük