Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kásler ugye bejelentette, hogy bejelent. Megtörtént, miután egész hétvégén azon gondolkodott, milyen bombasztikus bejelentést tegyen…

Kásler Miklóstól hétfőn sem tudtunk meg többet annál, mint hogy a kézmosás fontosságára felhívó plakátokkal akarják megszüntetni a betegeket tizedelő kórházi fertőzéseket.
Azonban hiába akarnának többen kezet mosni, ha nincs mivel, ugyanis Magyarországon használják az unióban a legkevesebb kézfertőtlenítőt a kórházakban.

Mennyivel lesz több higiéniai felszerelés a plakátkampány után? Mennyivel lesz több pénz a kancellárokkal?

Semmivel, viszont ismét haveri cégek plakátjaira szórják el a pénzt, miközben az Eurostat felmérése szerint, a 75 év alatti magyarok halálának a 41%-a elkerülhető lett volna, ha megfelelő színvonalú lenne az egészségügy.

Nem plakátok kellenek, nem kancellárok, hanem az ezekre szánt pénz! Nem a Fidesz-közeli cégeket kell tovább pénzelni, hanem az egészségügyet kell talpra állítani!

MSZP

Miniszteri hivatalba lépése után nem sokkal kezdte el mondogatni Kásler Miklós, hogy az általa felügyelt egészségügyben a kórházi fertőzések csökkentése az egyik legsürgetőbb feladat. Az adatok Káslert támasztják alá: Magyarország a világelsők között van a kórházi fertőzésekben.

Gyakorlatilag azt mondta, hogy a kézmosás lesz a megoldás mindenre. A cseppfertőzések és a nem steril műtő ellen is.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: