Hadházy Ákos miután kilépett az LMP nevű szappanoperából, újult erővel megy neki a hatalomnak


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hadházy keményen nekimegy a rezsimnek…

 

Hadházy Ákos független képviselő, volt LMP-társelnök mai sajtótájékoztatóján közölte, hogy a héten megkezdődhet azoknak a regisztrációja , akik szervezőként vagy aláírásgyűjtőként vennének részt az egymillió aláírás összegyűjtésében az Európai Ügyészséghez csatlakozásért.

A képviselő azt is elmondta, hogy előzetesen már számos parlamenten kívüli politikai szereplővel, civil szervezettel egyeztetett, ahonnan sok pozitív visszajelzést kapott.

Hadházy Ákos ugyanakkor egyeztetést kezdeményezett az ügyben a parlamenti pártokkal is az együttműködés lehetséges formáit illetően.

A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupció ellenes harchoz, hazánk Európai Unióban tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba – mondta a képviselő.

“A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupció ellenes harchoz, hazánk Európában tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba. Rövidesen megkezdjük azoknak a regisztrációját, akik az aláírások összegyűjtésében és a gyűjtés szervezésében segíthetnek. Bizakodó vagyok, mert nagyon sok parlamenten kívüli politikai tényezővel és civil szervezettel egyeztettem már. A parlamenti pártok sem megkerülhetőek, bízom csatlakozásukban, az interjúban arról is beszéltem, hogy egyeztetést kezdeményeztem velük, ez jó alkalmat ad arra, hogy ne szavakban, hanem tettekben is versenyezzenek. Kommunikációval nem, de tettekkel, a parlamenten kívüli és belüli szereplőkkel igenis gyakorolható nyomás a kormányra.” – írja Hadházy Ákos a közösségi oldalán. 

 

Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük