Hadházy Ákos miután kilépett az LMP nevű szappanoperából, újult erővel megy neki a hatalomnak


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hadházy keményen nekimegy a rezsimnek…

 

Hadházy Ákos független képviselő, volt LMP-társelnök mai sajtótájékoztatóján közölte, hogy a héten megkezdődhet azoknak a regisztrációja , akik szervezőként vagy aláírásgyűjtőként vennének részt az egymillió aláírás összegyűjtésében az Európai Ügyészséghez csatlakozásért.A képviselő azt is elmondta, hogy előzetesen már számos parlamenten kívüli politikai szereplővel, civil szervezettel egyeztetett, ahonnan sok pozitív visszajelzést kapott.

Hadházy Ákos ugyanakkor egyeztetést kezdeményezett az ügyben a parlamenti pártokkal is az együttműködés lehetséges formáit illetően.

A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupció ellenes harchoz, hazánk Európai Unióban tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba – mondta a képviselő.

“A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupció ellenes harchoz, hazánk Európában tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba. Rövidesen megkezdjük azoknak a regisztrációját, akik az aláírások összegyűjtésében és a gyűjtés szervezésében segíthetnek. Bizakodó vagyok, mert nagyon sok parlamenten kívüli politikai tényezővel és civil szervezettel egyeztettem már. A parlamenti pártok sem megkerülhetőek, bízom csatlakozásukban, az interjúban arról is beszéltem, hogy egyeztetést kezdeményeztem velük, ez jó alkalmat ad arra, hogy ne szavakban, hanem tettekben is versenyezzenek. Kommunikációval nem, de tettekkel, a parlamenten kívüli és belüli szereplőkkel igenis gyakorolható nyomás a kormányra.” – írja Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

 
 


Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük