A Jobbik beállt Gyurcsány Ferenc mögé – a nap ami azt hittük sosem jön el


2017. december 8. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart. Téma: "A hazai demokrácia jelenlegi helyzete. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki nekem valaha azt mondja, hogy a szélsőséges Jobbik Gyurcsány Ferenc (DK) pártelnöknek fog kampányolni – nos minimum körberöhögöm, ma viszont megtörtént.

Az a párt, amely a Gyurcsány-kormány megbuktatására szerveződött, ma beállt Gyurcsány Ferenc mögé. Legalábbis nehéz máshogyan értelmezni azt a közleményt, mely a párt hivatalos Instagram oldalán jelent meg. Úgy tűnik a Jobbik felismerte azt, hogy a legrosszabb szocialista-szabaddemokrata kormány is jobb volt a mai Fidesz hatalomnál.

Mint a párt megjegyzi:

Történelmi mélyponton a forint: ma reggel 330,25-ig emelkedett a magyar valuta euróval szembeni árfolyama. Amikor 2008-ban Gyurcsány Ferenc kormányzásának köszönhetően – az akkor még rekord gyengének számító – 274 forintba került egy euró, Orbán Viktor azt nyilatkozta: “A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak.”

Szerinted a kormányfőnek meg kellene fogadnia a saját, korábbi tanácsát?

 

Nos azt még ebben a pillanatban nem tudjuk, hogy csak egy túl tevékeny aktivista jutott erre a véleményre, vagy maga a párt is teljes mellszélességével felsorakozott a korábbi miniszterelnök mögött, mindenesetre nem tudunk vitatkozni a párt álláspontjával.Való igaz, hogy soha ennyire gyenge nem volt a magyar forint, még akkor sem amikor az MSZP és Gyurcsány a világválság kellős közepén kormányoztak.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük