A Jobbik beállt Gyurcsány Ferenc mögé – a nap ami azt hittük sosem jön el


2017. december 8. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart. Téma: "A hazai demokrácia jelenlegi helyzete. Fotó: Vajda József
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha valaki nekem valaha azt mondja, hogy a szélsőséges Jobbik Gyurcsány Ferenc (DK) pártelnöknek fog kampányolni – nos minimum körberöhögöm, ma viszont megtörtént.

Az a párt, amely a Gyurcsány-kormány megbuktatására szerveződött, ma beállt Gyurcsány Ferenc mögé. Legalábbis nehéz máshogyan értelmezni azt a közleményt, mely a párt hivatalos Instagram oldalán jelent meg. Úgy tűnik a Jobbik felismerte azt, hogy a legrosszabb szocialista-szabaddemokrata kormány is jobb volt a mai Fidesz hatalomnál.Mint a párt megjegyzi:

Történelmi mélyponton a forint: ma reggel 330,25-ig emelkedett a magyar valuta euróval szembeni árfolyama. Amikor 2008-ban Gyurcsány Ferenc kormányzásának köszönhetően – az akkor még rekord gyengének számító – 274 forintba került egy euró, Orbán Viktor azt nyilatkozta: “A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak.”

Szerinted a kormányfőnek meg kellene fogadnia a saját, korábbi tanácsát?

 

Nos azt még ebben a pillanatban nem tudjuk, hogy csak egy túl tevékeny aktivista jutott erre a véleményre, vagy maga a párt is teljes mellszélességével felsorakozott a korábbi miniszterelnök mögött, mindenesetre nem tudunk vitatkozni a párt álláspontjával.

Való igaz, hogy soha ennyire gyenge nem volt a magyar forint, még akkor sem amikor az MSZP és Gyurcsány a világválság kellős közepén kormányoztak.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük