forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mit szépítsünk, ma már voltaképpen senkit nem az érdekel, hogy mi hogyan történik a valóságban, csak az, hogyan tálalja saját szája íze szerint és jól felfogott politikai és gazdasági érdekei szerint a sajtó.

Mert ami le van írva, amit bemond a tévé az az igazság. Vagyis sokaknak az. Ott viszont, ahol nincs internet, nem foghatóak ellenzéki csatornák ott nem marad más narratíva, mint amit a kormányzat közölni kíván.

Na persze lehetne arról a bizonyos ellenzéki médiumokról is beszélgetni, meg az ők vélt igazságaikról, mert voltaképpen mégiscsak belehajszolták már szerencsétlen magyar társadalmat akkora baromságokba, mint…. szóval szavazzunk a Jobbik jelöltjeire, mert ők tudják megverni a Fideszt na meg hogy az Együtt nevű párt mögött vannak szavazók, szóval sorolhatnánk.

De nem, ez a cikk nem az ellenzéki értelmiség és sajtó ekézéséről szól. Mert mindazok ellenére, hogy olyan az ellenzéki sajtó, mint amilyen maga az ellenzék is, mégsem aljas, mégsem tervszerű és mégsem manipulatív. Csak megvannak a maguk hülyeségei. Mint nekünk ellenzékieknek is.

Viszont az orbáni propagandagépezet tervszerűen és szisztematikusan árasztja el hazugságokkal a magyar társadalmat és tesz meg mindent annak érdekében, hogy minden kritikus hangot elhallgattasson, hogy ne maradjon végül más mint az ő magyarázataik az oktatásról, az egészségügyről, na meg a migráncsokról.

Na csakhogy ez valahogy így történik:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: