Nagyon nagy félnivalójuk lehet Lázáréknak – A sok sértődött jellemharcos perek sokaságát indította el Márki-Zay ellen


Márki-Zay Péter - Fotó: MZP Facebook oldala
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nagyon fél a rezsim. Így akarják kikészíteni,idegileg megtörni a Polgármester urat?

 

Három személyiségi jogi per zajlik Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere ellen…

Na Hódmezővásárhelyiek, most a lecke fel van adva, ti választottátok nektek kell megvédeni a Polgármester urat, mert amint a képlet mutatja a hatalom igen csak ki akarja csinálni. Most egy emberként kell összefognotok!

Az egyiket a városi kórház indította, mert véleményük szerint a polgármester nyilatkozatai súlyosan megsértették a kórház jó hírnevét és az intézmény dolgozóinak becsületét. A polgármester márciusban egy jobbikus rendezvényen állítólag súlyos megállapításokat tett a kórházra.

– Ha önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják. A barátom, amikor csontig vágta a kezét, még hazamehetett megvacsorázni, mielőtt ellátást kapott. Feri bácsi, a szomszédon három nap alatt reggelit, ebédet, vacsorát nem kapott, nemhogy kezelést. Ebben a kórházban meghalt egy 42 éves nő, s egy kisbaba tavaly háromnapos korában, de erről önök nem tudnak, mert hírzárlat van – mondta Márki-Zay Péter a rendezvényen a Délmagyar tudósítása szerint.

A bíróságtól sérelemdíj megítélését és Márki-Zay további jogsértéstől való eltiltását kérték, valamint azt, hogy kötelezzék őt nyilvános bocsánatkérésre, illetve a perköltség megfizetésére.

Szintén márciusban egy sajtótájékoztatón közölte, hogy átvilágítják a város gazdálkodását, a lakásgazdálkodásban szabálytalanságok történhettek. Azt állította, hogy az önkormányzati bérlakásokat a benne élők akár 40 százalékos kedvezménnyel vásárolhatták meg, ezzel élt az egykori aljegyző és két gyermeke, de a korábbi kivitelező is visszavásárolt egy lakást.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A felújításokat az Építészmester Zrt. végezte, az önkormányzat korábban több lakást is megvett a cégtől, majd állítólag azok egy részét áron alul eladták tavaly. Márki-Zay azt is állította, hogy a Zrt. vezetője, Paragi László érdekeltségébe tartozó társaság végezte az árbecslést, de ezt a cégvezető cáfolta. Ezért Paragi sérelemdíj és perköltség megfizetését követeli.


A harmadik pert Végh Ibolya volt aljegyző indította, aki azt állítja, hogy a polgármester megsértette a személyiségi jogait, amikor kijelentette, hogy a lakásvásárlása felveti a hűtlen kezelés gyanúját. Végh Ibolya is sérelemdíj és perköltség megfizetését kéri a bíróságtól.


A 24.hu-t Márki-Zay úgy tájékoztatta, hogy a kórház ötszázezer, Paragi egymillió, Végh pedig kétmillió sérelemdíjat követel rajta.

Összetehetjük a kezünket, hogy még van független igazságszolgáltatás, amely pártatlanul ítéli meg az ilyen helyzeteket is, még akkor is, ha Orbán úgy látja, hogy ” az igazságszolgáltatás nem nőtt fel a feladatához”…

Sok ilyen per indult az elmúlt években, és ittak is rendesen a medve bőrére, de a végén kiderült az igazság. Márki-Zay Péternek meg kívánunk erőt, kitartást, hogy végigvigye ezeket az ügyeket!

Forrás: 24.hu / 168 óra / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük