Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezt sem fogja levetíteni a közmédia úgy gondolom.

Most a napokban mindet teleharsognak a médiában Orbán európai sikereiről. Az hogy azonban mennyire tartják komolyan vehető figurának a magyar miniszterelnököt azt már többször is bemutattuk, most azonban olyan videó látott napvilágot, ami kínosabb még annál az Ujhelyi István által megosztott képnél is, amelyet korábban bemutattunk:

Ekkor még csak találgattuk, hogy vajon igaz-e, hogy Orbán végérvényesen kiírta magát az európai politikai kultúrából? Most azonban egy videót is találtunk, amelyen a pártelnök-miniszterelnök bizonyosan nem akarna szerepelni:

Orbán szavát isszák

Orbán szavát isszák – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Tamás Botos

 

 

Ő az a kellemetlen ember világszerte, akit nyilván muszáj meghívni de senki nem akar vele beszélni. Mondhatnánk, hogy Orbán lett a büdös gyerek.

Önmagában nem ez a probléma, hanem az hogy ezzel nem önmagát járatta le hanem hazánkat. Mert mennyire lehet komolyan venni egy olyan országot, mennyire lehet vajon komolyan bízni egy olyan partnerben ahol kiszámíthatatlan és autokratikus a törvénykezés.

Nem azért baj, hogy felrúgja a demokratikus intézményeket önmagában mert így ő és sleppje bármit megtehet, hanem mert a fékek és ellensúlyok egyben garanciát is jelentenek például az üzleti szektor részvevőinek.

Ezért nem jönnek Magyarországra nagyberuházások és ezért nem lesznek munkahelyek. Marad nekünk a szánalmas közmunka, meg Európa büdös gyereke.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: