Nagyon kínos videó látott napvilágot Orbánról – ennyire szánalmasnak rég láttuk a miniszterelnököt


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3

Ezt sem fogja levetíteni a közmédia úgy gondolom.

Most a napokban mindet teleharsognak a médiában Orbán európai sikereiről. Az hogy azonban mennyire tartják komolyan vehető figurának a magyar miniszterelnököt azt már többször is bemutattuk, most azonban olyan videó látott napvilágot, ami kínosabb még annál az Ujhelyi István által megosztott képnél is, amelyet korábban bemutattunk:Ekkor még csak találgattuk, hogy vajon igaz-e, hogy Orbán végérvényesen kiírta magát az európai politikai kultúrából? Most azonban egy videót is találtunk, amelyen a pártelnök-miniszterelnök bizonyosan nem akarna szerepelni:

Orbán szavát isszák

Orbán szavát isszák – Coub – GIFs with sound by Tamás Botos

 

 
Ő az a kellemetlen ember világszerte, akit nyilván muszáj meghívni de senki nem akar vele beszélni. Mondhatnánk, hogy Orbán lett a büdös gyerek.

Önmagában nem ez a probléma, hanem az hogy ezzel nem önmagát járatta le hanem hazánkat. Mert mennyire lehet komolyan venni egy olyan országot, mennyire lehet vajon komolyan bízni egy olyan partnerben ahol kiszámíthatatlan és autokratikus a törvénykezés.


Nem azért baj, hogy felrúgja a demokratikus intézményeket önmagában mert így ő és sleppje bármit megtehet, hanem mert a fékek és ellensúlyok egyben garanciát is jelentenek például az üzleti szektor részvevőinek.

Ezért nem jönnek Magyarországra nagyberuházások és ezért nem lesznek munkahelyek. Marad nekünk a szánalmas közmunka, meg Európa büdös gyereke.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3
  • 3
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük