Nagyon kínos videó látott napvilágot Orbánról – ennyire szánalmasnak rég láttuk a miniszterelnököt


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Ezt sem fogja levetíteni a közmédia úgy gondolom.

Most a napokban mindet teleharsognak a médiában Orbán európai sikereiről. Az hogy azonban mennyire tartják komolyan vehető figurának a magyar miniszterelnököt azt már többször is bemutattuk, most azonban olyan videó látott napvilágot, ami kínosabb még annál az Ujhelyi István által megosztott képnél is, amelyet korábban bemutattunk:

Ekkor még csak találgattuk, hogy vajon igaz-e, hogy Orbán végérvényesen kiírta magát az európai politikai kultúrából? Most azonban egy videót is találtunk, amelyen a pártelnök-miniszterelnök bizonyosan nem akarna szerepelni:

Orbán szavát isszák

Orbán szavát isszák – Coub – GIFs with sound by Tamás Botos

  

Ő az a kellemetlen ember világszerte, akit nyilván muszáj meghívni de senki nem akar vele beszélni. Mondhatnánk, hogy Orbán lett a büdös gyerek.

Önmagában nem ez a probléma, hanem az hogy ezzel nem önmagát járatta le hanem hazánkat. Mert mennyire lehet komolyan venni egy olyan országot, mennyire lehet vajon komolyan bízni egy olyan partnerben ahol kiszámíthatatlan és autokratikus a törvénykezés.

Nem azért baj, hogy felrúgja a demokratikus intézményeket önmagában mert így ő és sleppje bármit megtehet, hanem mert a fékek és ellensúlyok egyben garanciát is jelentenek például az üzleti szektor részvevőinek.

Ezért nem jönnek Magyarországra nagyberuházások és ezért nem lesznek munkahelyek. Marad nekünk a szánalmas közmunka, meg Európa büdös gyereke.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük