Kiderült Németh Szilárd múltjának legfontosabb titka – ezzel persze nem büszkélkedik a rezsiharcos


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 230
    Shares

Németh Szilárd a Fidesz lelke – tartják sokan.

Ha Németh Szilárdra gondolunk egy az egyben leképződik bennünk a NER embertípusának prototípusa. Arrogáns, höbörgő, kötekedő alak, akit bizonyosan nem az eszéért fognak ellopni. De valljuk be mindannyian Németh pincepörkölt receptjéből főznénk.

Most nézze meg a rezsiharcos fényképét és gyűjtse össze minden emlékét és érzését Németh Szilárddal kapcsolatban:

Most olyat fogunk mondani erről a fideszes főemberről, amelyet nagyon nehéz lesz elhinni, még nehezebb feldolgozni, de egy biztos, Németh Szilárd saját párjában bizonyosan nem fog jó pontokat szerezni.

Németh Szilárd a minap arról beszélt, hogy az SZDSZ ugyan megszűnt, ám “politikusmúmiái” időről időre külföldi “turnéra indulnak”, és megszólalásaik lényege – “a baloldali hagyományok egyenes folytatásaként” – a hazudozás, az ország pocskondiázása. Megemlíti Demszky Gábort és Magyar Bálintot is, akik az ördög földi helytartói.Németh Szilárdnak amúgy semmi köze az SZDSZ-hez, csupán alapítóként jegyzi 1989-ből a párt csepeli szervezetét. Mindenkinek van múltja.

Dehogy az illiberális Fidesz fő ütőembere volt SZDSZ alapító legyen, nos az olyan mélyütés, mintha Orbán a KISZ-ből jött volna…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 230
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük