Kiderült Németh Szilárd múltjának legfontosabb titka – ezzel persze nem büszkélkedik a rezsiharcos


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Németh Szilárd a Fidesz lelke – tartják sokan.

Ha Németh Szilárdra gondolunk egy az egyben leképződik bennünk a NER embertípusának prototípusa. Arrogáns, höbörgő, kötekedő alak, akit bizonyosan nem az eszéért fognak ellopni. De valljuk be mindannyian Németh pincepörkölt receptjéből főznénk.Most nézze meg a rezsiharcos fényképét és gyűjtse össze minden emlékét és érzését Németh Szilárddal kapcsolatban:

Most olyat fogunk mondani erről a fideszes főemberről, amelyet nagyon nehéz lesz elhinni, még nehezebb feldolgozni, de egy biztos, Németh Szilárd saját párjában bizonyosan nem fog jó pontokat szerezni.

Németh Szilárd a minap arról beszélt, hogy az SZDSZ ugyan megszűnt, ám “politikusmúmiái” időről időre külföldi “turnéra indulnak”, és megszólalásaik lényege – “a baloldali hagyományok egyenes folytatásaként” – a hazudozás, az ország pocskondiázása. Megemlíti Demszky Gábort és Magyar Bálintot is, akik az ördög földi helytartói.

Németh Szilárdnak amúgy semmi köze az SZDSZ-hez, csupán alapítóként jegyzi 1989-ből a párt csepeli szervezetét. Mindenkinek van múltja.
Dehogy az illiberális Fidesz fő ütőembere volt SZDSZ alapító legyen, nos az olyan mélyütés, mintha Orbán a KISZ-ből jött volna…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük