Dobj el mindent, ez annyira agypusztító: Így még sose nyaltak be Orbánnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Keresztények, konzervatívok? Meneküljetek!

Ilyen az, amikor a méltán ikonikus, a trash és a szégyentelenedés otthona a BudapestTV beszáll a nagypolitikába, mint Vágási Feri az internetbe. Hogy fogalmazzak, ennyire agypusztító szégyentelenedést ritkán látni televízió képernyőn.

Egész egyszerűen nehéz szavakat találni már arra a jelenségre is, hogy BudapestTV. Aki nem ismerné, mert olyan szerencsés csillagzat alatt született, ez a csatorna, vagy kanális adott otthont Anettkának és Kiszel Tündének is.

Ahogy azonban a két állócsillag távozott a csatornától – most gondoljanak bele – még drámaibban csökkent az amúgy sem magasan lévő színvonal – már ha ez esetben van miről beszélni.

Egy kis ízelíró, hogy kontextusba helyezzük azt a videót, ami miatt valószínűleg a  ma ismert világunk elpusztul:

 Na de mi történik, ha ezt a szégyentelenedés találkozik a nagypolitikával? Hát sokat nem lehet hozzáfűzni ehhez a szoknyaemelgető, Orbánnak a keresztcsontig benyaló, a Felcsúti kisvasútra vágyó…. szóval TV műsorról:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük