Dobj el mindent, ez annyira agypusztító: Így még sose nyaltak be Orbánnak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Keresztények, konzervatívok? Meneküljetek!

Ilyen az, amikor a méltán ikonikus, a trash és a szégyentelenedés otthona a BudapestTV beszáll a nagypolitikába, mint Vágási Feri az internetbe. Hogy fogalmazzak, ennyire agypusztító szégyentelenedést ritkán látni televízió képernyőn.

Egész egyszerűen nehéz szavakat találni már arra a jelenségre is, hogy BudapestTV. Aki nem ismerné, mert olyan szerencsés csillagzat alatt született, ez a csatorna, vagy kanális adott otthont Anettkának és Kiszel Tündének is.Ahogy azonban a két állócsillag távozott a csatornától – most gondoljanak bele – még drámaibban csökkent az amúgy sem magasan lévő színvonal – már ha ez esetben van miről beszélni.

Egy kis ízelíró, hogy kontextusba helyezzük azt a videót, ami miatt valószínűleg a  ma ismert világunk elpusztul:

 

Na de mi történik, ha ezt a szégyentelenedés találkozik a nagypolitikával? Hát sokat nem lehet hozzáfűzni ehhez a szoknyaemelgető, Orbánnak a keresztcsontig benyaló, a Felcsúti kisvasútra vágyó…. szóval TV műsorról:
 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük