A szocialisták elképesztően jó egysoros közleményt adtak ki – ekkora alázást rég mutatott be az MSZP


Tóth Bertalan az MSZP új elnöke - Kongresszus 2018 06 17
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nos úgy áll a helyzet, hogy kezdek rajongója lenni az MSZP-s egysorosoknak.

Ugyanis az elmúlt évek során állítom több ezer szocialista közleményt olvastam már el, azonban az MSZP egysoros – nem úgy Soros – közleményei a legviccesebbek és egyben a legütősebbek is.

Nade mielőtt az MSZP zseniális egysorosát bemutatnám egy kis háttértörténet. Börtönbe küldené az ügyészség Szijjártó Péter barátját, és még a vagyonát is elkobozná – írja a 24.hu

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és hamis magánokirat felhasználásával vádolja a Fővárosi Főügyészség Kuna Tibort, a kormány egyik kedvenc, milliárdos megbízásokkal kitömött kommunikációs vállalkozóját, aki Szijjártó Péter külügyminiszter jó barátja – írta a 444.hu.

A portál szerint lényegében az a vád:

  • Kuna Tibor csökkenteni akarta a Young and Partners nevű cégét terhelő adókötelezettséget, ezért megállapodtak, hogy fiktív számlákat vásárol V. Attila elsőrendű vádlott hálózatától.
  • A bűnszervezetben részt vevő cégek a Kuna által kért összegben és időpontra kiállították a számlákat, Kuna utalt, majd néhány napon belül vissza is kapta a pénzt, miután levontak 9 százalék jutalékot a „szolgáltatásért”.
  • Kuna aztán ezeket a fiktív számlákat a Young könyvelésében szerepeltette, és arra használta, hogy csökkentse a vállalkozása által fizetendő adó összegét.

Az ügyészek letöltendő börtönbüntetést és vagyonelkobzást kérnek (az okozott kár erejéig), és azt is, hogy a bíróság tiltsa el a cégvezetéstől Kuna Tibort.

Szerintük az üzletember összesen 245 millió forintnyi hamis számlát fogadott be, és ezzel 52 milliós kárt okozott a költségvetésnek.

Kuna Tibor: a vagyonomat “Isten adta nekem!”Mire az MSZP azonnal reagált, a már fent említett egysorossal:

“…Az Úr adta, az Úr vette el!…” (Jób könyve 1:21)
MSZP

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük