Gábor György
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyszerű elemzés, kár hogy a rezsim rajongóihoz nem jut el…

 

“Az hogyan van, hogy Orbán Viktor, aki Európa iszlamizálódásától tart, mindenkit beelőzve, sietve köszönti és 1000 km/sec sebességgel nyalja körbe annak az Erdogan nevű diktátornak az alfelét, aki sebesen iszlamizálja saját országát?

Orbán tesz Európa iszlamizálódására, s valójában az identitáspolitizálás és a populista hatalomtechnikai-propagandisztikus szempontjai a meghatározóak.

Hiszen eközben kétes arab figurákkal boltol Orbán egész familiája, mert ilyenkor, ugyebár, jól jönnek a tisztakezű arab “üzletemberek”. Orbán Erdogan-imádatának a magyarázata az, hogy létfontosságú számára, hogy a török elnök tartsa a kezét az Európát célba vevő migráns-csapon. Alapvetően ez köti össze Putyin, Erdogan és Orbán nagy és elvi szintű barátságát.

Orbánt kézből etetett hívei és sajtósai szeretik Hunyadi Jánoshoz hasonlítani. Azt ugyan még nem hallottam, hogy Hunyadi II. Mehmed szultánnal kéz a kézben védte volna a keresztény Európát, de sebaj, ha kell, ezt pillanatokon belül bebizonyítja a Veritas Intézet, Schmidt Máriáék pedig tűzfalakra kihelyezett fényképes gigantposztereken illusztrálják a történelmi tényeket. (Amúgy Erdogánt, túlhatalma miatt, az ellenzéke már szultánnak nevezi.)

Azért van abban valami kísértetiesen bizsergető, hogy Putyin, Erdogan és Orbán védi a keresztény Európát.
Európa három védőszentje.” – írja Gábor György.

Cselekedni kell! Mindenkinek meg kell szólalnia nem csak tudósoknak. Minden józan eszű embernek cselekednie kell. Nem élhetünk ilyen erkölcsi métellyel fertőzött mocsárban. Épeszűek fogjanak össze. A lakájok maradjanak Orbán holdudvarában…

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: