Nincs is jobb életbiztosítás annál, mint amikor egy kirúgott titkosügynök az ember ellensége


Szijjártó Péter - Fotó: Magyar Nemzet
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A külügyminiszter úr valószínűleg nem élete legjobb döntését hozta meg…

 

A Magyar Közlönyben jelent meg egy határozat arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felmenti az Információs Hivatal vezetőjét.

Csak nem akartak jönni azok a hírszerzési információk a gonosz bevándorlást támogató civil szervezetek, bevándorlást támogató tevékenységéről… pedig ők megmondták, hogy vannak ilyenek…

Az egymondatos dokumentumban mindössze annyi áll, Pásztor István felmentését Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kezdeményezte.

A portál emlékeztet: hat év elteltével, a választások után került vissza a polgári hírszerzést végző Információs Hivatal a Külügyminisztériumhoz.

A Népszavának akkor megerősítette: előtérbe szeretné helyezni a gazdasági hírszerzést: „a gazdasági célú hírszerzés valójában egy, az IH-val szembeni elvárásom teljesítése lesz, hogy a hivatal a politikai mellett az ország gazdasági érdekeivel összefüggő érdekérvényesítést is segítse. Ez nem ördögtől való.”Szijjártó : “Nem azzal az alapállással érkeztem, hogy feltétlenül személyi változásokra lenne szükség.” “Én nem látom okát, hogy ennek mindenképpen személycsere lenne szükség” – fogalmazott Szijjártó aki dicsérte az ülésen is jelen lévő Pásztor István vezérőrnagy, IH főigazgató tevékenységét.”( Népszava|2018. máj 15. – 18:21)

Alig egy hónappal később rövid hír:

Szijjártó Péter a kinevezése előttről a nemzetbiztonsági bizottság előtti meghallgatásáról.

Forrás: 444 / Népszava / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük