Nincs is jobb életbiztosítás annál, mint amikor egy kirúgott titkosügynök az ember ellensége


Szijjártó Péter - Fotó: Magyar Nemzet
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A külügyminiszter úr valószínűleg nem élete legjobb döntését hozta meg…

 

A Magyar Közlönyben jelent meg egy határozat arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felmenti az Információs Hivatal vezetőjét.Csak nem akartak jönni azok a hírszerzési információk a gonosz bevándorlást támogató civil szervezetek, bevándorlást támogató tevékenységéről… pedig ők megmondták, hogy vannak ilyenek…

Az egymondatos dokumentumban mindössze annyi áll, Pásztor István felmentését Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kezdeményezte.

A portál emlékeztet: hat év elteltével, a választások után került vissza a polgári hírszerzést végző Információs Hivatal a Külügyminisztériumhoz.

A Népszavának akkor megerősítette: előtérbe szeretné helyezni a gazdasági hírszerzést: „a gazdasági célú hírszerzés valójában egy, az IH-val szembeni elvárásom teljesítése lesz, hogy a hivatal a politikai mellett az ország gazdasági érdekeivel összefüggő érdekérvényesítést is segítse. Ez nem ördögtől való.”

Szijjártó : “Nem azzal az alapállással érkeztem, hogy feltétlenül személyi változásokra lenne szükség.” “Én nem látom okát, hogy ennek mindenképpen személycsere lenne szükség” – fogalmazott Szijjártó aki dicsérte az ülésen is jelen lévő Pásztor István vezérőrnagy, IH főigazgató tevékenységét.”( Népszava|2018. máj 15. – 18:21)
Alig egy hónappal később rövid hír:

Szijjártó Péter a kinevezése előttről a nemzetbiztonsági bizottság előtti meghallgatásáról.


Forrás: 444 / Népszava / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük