Szijjártó Petike az egész ország nevében megsértődött a BBC újságírójára


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szijjártó Péter az egész ország nevében megsértődött a BBC újságírójára…
Pedig az csak valós tényeket tárt elé, az igazat, a mantrázott hazugságaival szemben. Pedig csak őt/őket szorította sarokba, nem az országot.

Mert ha valaki felvázolja számukra a cáfolhatatlan tényeket, amiből egyértelműen kiderül, hogy hazudnak, akkor a reakciójuk mindig: “báncsák a magyarokat, mééé báncsák a magyarokat, visszautasítom, tiltakozom, az ország nevében, a magyarok nevében, a többség nevében.”

Pedig csak saját, egy jól körülhatárolható kör ócskasága, hitványsága, ordas hazugsága lepleződik le egy-egy ilyen alkalommal. (Pár éve CNN)

A 444 szúrta ki, hogy BBC kamerái elé ült Szijjártó Péter külügyminiszter, és interjúban válaszolt a Stop Soros törvénycsomaggal, bevándorlással és az újabb kétharmaddal kapcsolatos kérdésekre. Magyar politikusnak ritkán tehetnek fel valódi újságírók kérdéseket, ezért szokatlanul izgalmas interjút hozott össze a BBC Newsnight riportere, Emily Maitlis.

Például amikor a külügyminiszter a tömeges bevándorlást segítő szervezetekről beszél és a Stop Sorost védi, akkor az újságíró egyszerűen megakasztja, és megkérdezi tőle, hogy tudja-e, hogy Magyarországnak nincs bevándorlási problémája, hiszen a hivatalos statisztikák szerint 3600 menedékkérő van a 10 milliós országban, és idén csak 300 menedékkérelmet adtak be.

Szijjártó azzal próbálja kivágni magát, hogy több millió lehetséges bevándorlóról kezd el beszélni, akik bármikor megindulhatnak, hogyha nem elég szigorúak a törvények, ezért is veszélyes az Európai Unió befogadást ösztönző politikája. A riporter erre közbeszól, hogy 81 százalékkal csökkent a menekültek száma az elmúlt két évben.

Aztán amikor Maitlis felteszi a kérdést, hogy ha valóban a bevándorlás biztonsági aspektusairól beszél a kormány, akkor Orbán Viktor miért nevezi járványnak a bevándorlást, muszlim megszállóknak a menekülteket, és potenciális terroristáknak az érkezőket? “Ez valójában nem a bevándorlásról szól, ugye? Hanem az idegengyűlöletről” – mondja a riporter.Szijjártó ezt azonnal sértésnek nevezi, és az egész ország nevében tiszteletet kér a magyaroknak.
Kérdésre válaszolva ezután elmondja, hogy egyébként ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett.

Az interjút itt tudják megtekinteni angol nyelven:

Valaki akár szólhatna is Szijjártónak, hogy csak a maga és társai nevében érezze sértve magukat. A népnek és az országnak semmi köze az úgynevezett csatáikhoz. Mi az elszenvedő alanyok vagyunk.

Forrás: Index / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük