Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Senki többé egy rossz szót ne szóljon az “átkosban” történt szakmunkás oktatásról! Hiszen túl lehet szárnyalni keresettel az angol királynőt…

 

“Azért ez sokat elárul Orbán Magyarországáról. Sikerült egy valós üzleti karrierre nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan, stróman nevében annyi közpénzt ellopni és a nevére annyi vagyont íratni, hogy gazdagabb mint az angol királynő.

Erzsébet királynő a Brit Nemzetközösség uralkodója, melynek 53 ország a tagja, ez a világ országainak több mint egynegyede. Együttes lakosságuk 1,7 milliárd, a világ lakosságának mintegy negyede. Teljes bruttó nemzeti össztermékük (GDP) 7800 milliárd dollár, a világ összes GDP-ének mintegy 16%-a.

Területük 31,34 millió négyzetkilométer, a világ területének mintegy területének mintegy 21%-a. A királynő már feldolgozta a hír, csak az vigasztalja, hogy továbbra is sokkal elegánsabban öltözhet és viselkedhet, mint Orbán strómanja.

Minket azonban nincs mi vigasztaljon, hisz Mészáros “vagyona” szinte teljes mértékben, tőlünk a magyar polgároktól elvett közpénz.” – írja Béres András a PM politikusa a közösségi oldalán.

Béres András PM – Fotó: Béres András Facebook oldala

Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállakozó, tőzsdei befektető vagyona, így megnézték, hogy mit is jelent nemzetközi összehasonlításban az egykori gázszerelő 300 milliárd forintos (ez kb. 1,1 milliárd dollár) vagyona.

Mészáros Lőrinc tehetősebb ember lett, mint II. Erzsébet királynő 500 millió fontos vagyonával vagy Quentin Tarantino filmrendező, aki 100 millió dollárt szedett össze. Mészáros Lőrinc Jennifer Lopezt is lekörözte, az énekesnő a vállalkozóéhoz képest kis összegen, 230 millió dolláron ül.

Forrás: 24.hu / Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: