Barátság ide vagy oda, még az olimpiai bajnok sem áll ki Dúró mellett


Dúró Dóra_ Fotó Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Rájár a rúd Dúró Dórára, bukni fogja a mandátumát igen hamar…

 

Nem bánta meg, hogy politikai pályára lépett Steinmetz Ádám – mondta el az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Vujity Tvrtko kérdésére.Steinmetz Ádám olimpiai bajnok, magyar vízilabdázó, politikus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának jogász szakán diplomázott 2006-ban.

2017 júliusában jelentették be, hogy Vona Gábor pártelnök felkérésére a 2018-as választásokon a Jobbik színeiben indul a Somogy megyei marcali választókerületben, de a pártba nem lép be. Bár egyéni körzetében nem választották meg, listáról bejutott a parlamentbe.

Az olimpiai bajnok vízilabdázó a szerda esti adásban elmondta: egyelőre nem támadják, de hozzátette, ha pesszimista lenne, azt mondaná, „ami késik, az nem múlik”. Szerinte ez elmerülhetetlen, ha egy politikus jól végzi a munkáját.

Arról, hogy a rá nagy hatással levő volt osztálytársa, Novák Előd, és korábbi ajánlója, Dúró Dóra kilépett a pártból elmondta: őt a Jobbik szavazói juttatták a parlamentbe.

Steinmetz Ádám – Fotó: VLV.hu

 
Steinmetz Ádám Dúró Dórával a vizes vb megnyitóján – Fotó: HVG

Ennek ellenére, ha felkeresnék, hogy lépjen át a Mi Hazánk mozgalomba, nem tenné meg. Sőt, elvárja Dúró Dórától, hogy a Szent Koronára tett esküje miatt adja vissza a mandátumát. Azt ugyanakkor elismerte, hogy elfogult a házaspárral szemben, továbbra is jó viszonyt ápol velük.

Hiába a jó viszony, Steinmetz szerint Dúrónak vissza kell adnia a mandátumát.


Forrás: ATV / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük