Barátság ide vagy oda, még az olimpiai bajnok sem áll ki Dúró mellett


Dúró Dóra_ Fotó Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Rájár a rúd Dúró Dórára, bukni fogja a mandátumát igen hamar…

 

Nem bánta meg, hogy politikai pályára lépett Steinmetz Ádám – mondta el az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Vujity Tvrtko kérdésére.

Steinmetz Ádám olimpiai bajnok, magyar vízilabdázó, politikus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának jogász szakán diplomázott 2006-ban.

2017 júliusában jelentették be, hogy Vona Gábor pártelnök felkérésére a 2018-as választásokon a Jobbik színeiben indul a Somogy megyei marcali választókerületben, de a pártba nem lép be. Bár egyéni körzetében nem választották meg, listáról bejutott a parlamentbe.

Az olimpiai bajnok vízilabdázó a szerda esti adásban elmondta: egyelőre nem támadják, de hozzátette, ha pesszimista lenne, azt mondaná, „ami késik, az nem múlik”. Szerinte ez elmerülhetetlen, ha egy politikus jól végzi a munkáját.

Arról, hogy a rá nagy hatással levő volt osztálytársa, Novák Előd, és korábbi ajánlója, Dúró Dóra kilépett a pártból elmondta: őt a Jobbik szavazói juttatták a parlamentbe.

Steinmetz Ádám – Fotó: VLV.hu


 

Steinmetz Ádám Dúró Dórával a vizes vb megnyitóján – Fotó: HVG

Ennek ellenére, ha felkeresnék, hogy lépjen át a Mi Hazánk mozgalomba, nem tenné meg. Sőt, elvárja Dúró Dórától, hogy a Szent Koronára tett esküje miatt adja vissza a mandátumát. Azt ugyanakkor elismerte, hogy elfogult a házaspárral szemben, továbbra is jó viszonyt ápol velük.

Hiába a jó viszony, Steinmetz szerint Dúrónak vissza kell adnia a mandátumát.

Forrás: ATV / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük