Lázár is fordítva ül azon a bizonyos lovon – Bocsánatkérést vár Márki-Zaytól – Miért is? Nem fordítva lenne helyes?


Lázár János - Fotó: Lázár János Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A farkas megvádolta a bárányt, hogy felzavarja a vizet, bár fentebb ivott a patakból, mint a bárány…

 

Lázár János bocsánat kérést vár Márki-Zay Pétertől…

Szerintünk nem neki kell bocsánatot kérni, hanem azoknak akik nem tudnak, vagy nem akarnak elszámolni a lenyúlt pénzekkel.

A cégek által sportberuházásokra adott társasági adó-felajánlásokról vitáztak a hódmezővásárhelyi közgyűlésben, ahol Lázár János, a város volt polgármestere és jelenlegi parlamenti képviselője is szót kért – derül ki a promenad.hu tudósításából.

“2018-ra ma már nincs olyan sportlétesítményünk, amit ne újítottunk volna fel. Ezen felül vívócentrumot és bokszolásra alkalmas helyet építettünk, és olyan uszodánk van, amiben országos versenyeken bonyolítanak le” – mondta Lázár.

“Hét év alatt 2,5 milliárd forint tao-támogatás adódott össze, amire az elmúlt száz évben nem volt példa. Ha valóban igaz az, hogy anyagi nehézségekkel küzd a város, akkor az itt működő vállalkozásokat nem kellett volna korrupcióval vádolni a tao-rendszer kapcsán, mert ezek után meg lehet nézni, melyik vállalkozás is ad egyetlen forintot is a városnak ilyen célra.”Lázár elmúlt száz évre való hivatkozását egyébként elég nehéz értelmezni, az elmúlt száz évben ugyanis nem volt tao-támogatás, sőt egy részében forint se, pláne nem a 2018-as árfolyamán. Ugyanakkor ha így nézzük, tény, hogy az elmúlt száz évben egyszer sem jött össze 2,5 milliárd forint tao-támogatásból Hódmezővásárhelynek.

Lázár szerint Márki-Zay február 25. és április 8. között “végigroadshowzta az országot, több vállalkozást Fidesz-közeli oligarchának nevezve. Kérjen tőlük bocsánatot, és aztán adni fognak pénzt”.

A város polgármestere, Márki-Zay Péter visszautasította, hogy ő a tao-rendszerrel kapcsolatban bármivel vádolta volna a vállalkozásokat. Márki-Zay szerint itt az alkalom, hogy Lázár János országgyűlési képviselőként bebizonyítsa, mennyi pénzt tud hozni.

Márki-Zay hivatalba lépése után elkezdte feltárni a város gazdálkodását, számtalan iratot és szerződést hozott nyilvánosságra.

Forrás: Zoom / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük