Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK elnöke emlékeztette Orbánt… A hatalom aljassága, történelem hamisítása, nem ismer már határokat!

 

Az Orbán-rezsim úgy gondolja, – ők írják a történelmet.  Azt a Nagy Imrét akarjak eltávolítani a köztérről, aki kiállt a magyar szuverenitás mellett…

Orbán éppen Nagy Imre újratemetését használta ki, hogy a politika színpadára lépjen! – Erre úgy látszik már nem emlékszik, mint ahogy az akkor ott elmondott szavaira sem…

A szovjet csapatok támadást indítottak a törvényes magyar demokratikus Nagy Imre-kormánya ellen – s haláláig kiállt mellette. 1989-ben a politika és a társadalom kezdeményezte az újratemetését, ahol Orbán Viktor azt mondta … nem engedünk 56-ból … fejet hajtanak Nagy Imre előtt.

“Folytatódik a “pávatánc” a mártír miniszterelnök-szobor megdöntésére készülnek.

Orbán éppen a Nagy Imre újratemetését használta ki, hogy a politika színpadára lépjen!

Tényleg mennie kell Nagy Imrének is? Mert kommunistából lett nemzeti demokrata?

Milyen iszonyatosan silányak vagytok. Foglalni akartok? Teret? Politikát? Történelmet? Erőtök van hozzá a pillanat mércéje szerint, de a történelemben senkik lesztek.

A mártír miniszterelnökhöz nyúlni egyenlő 1956 meggyalázásával. Az meg ugyanaz, mint megölni a III. Köztársaságot.
Ja, hogy ezen már túl vagytok, így semmi sem számít.

Mondom: a történelem mércéje szerint Ti senkik lesztek Magyarország Becsület Pantheonjában.” – írja Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

 

Orbán nem csak azt felejti el, honnan indult…, de azt is hogy lesz még politikai kurzusváltás és ha véletlenül élnek akkor a jelenünk diktátorai, a politikai elemzők írásaiból megtudhatják milyen emberek is voltak. Ezek az elemzések fogják a történelmi távlatból jellemezni az országot.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: