Gyurcsány keményen beleállt Orbánba – Nettó történelem hamisítást akar véghez vinni a vezér?


Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A DK elnöke emlékeztette Orbánt… A hatalom aljassága, történelem hamisítása, nem ismer már határokat!

 

Az Orbán-rezsim úgy gondolja, – ők írják a történelmet.  Azt a Nagy Imrét akarjak eltávolítani a köztérről, aki kiállt a magyar szuverenitás mellett…

Orbán éppen Nagy Imre újratemetését használta ki, hogy a politika színpadára lépjen! – Erre úgy látszik már nem emlékszik, mint ahogy az akkor ott elmondott szavaira sem…

A szovjet csapatok támadást indítottak a törvényes magyar demokratikus Nagy Imre-kormánya ellen – s haláláig kiállt mellette. 1989-ben a politika és a társadalom kezdeményezte az újratemetését, ahol Orbán Viktor azt mondta … nem engedünk 56-ból … fejet hajtanak Nagy Imre előtt.

“Folytatódik a “pávatánc” a mártír miniszterelnök-szobor megdöntésére készülnek.

Orbán éppen a Nagy Imre újratemetését használta ki, hogy a politika színpadára lépjen!Tényleg mennie kell Nagy Imrének is? Mert kommunistából lett nemzeti demokrata?

Milyen iszonyatosan silányak vagytok. Foglalni akartok? Teret? Politikát? Történelmet? Erőtök van hozzá a pillanat mércéje szerint, de a történelemben senkik lesztek.

A mártír miniszterelnökhöz nyúlni egyenlő 1956 meggyalázásával. Az meg ugyanaz, mint megölni a III. Köztársaságot.
Ja, hogy ezen már túl vagytok, így semmi sem számít.

Mondom: a történelem mércéje szerint Ti senkik lesztek Magyarország Becsület Pantheonjában.” – írja Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

 

Orbán nem csak azt felejti el, honnan indult…, de azt is hogy lesz még politikai kurzusváltás és ha véletlenül élnek akkor a jelenünk diktátorai, a politikai elemzők írásaiból megtudhatják milyen emberek is voltak. Ezek az elemzések fogják a történelmi távlatból jellemezni az országot.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük