Döbbenet! Miskolcon ilyen a frissen felújított, forgalmas út – Nemcsak gyalázatos, de életveszélyes is


Fotó: borsod24.com
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Beszakadt, berepedezett aszfalt. Ez a látvány fogadta az autósokat alig 4 nap után a Miskolci Egyetemnél frissen felújított úton.

 

Az autósok réme a magyar utak állapota, gyalázat, életveszélyes, kátyúk, gödrök,szégyen, erre nem lehet többet áldozni? Vagy normálisan elvégezni a munkát?

A Csermőkei úton, a tapolcai csomópont felé haladva az Egyetemváros mellett a jelentős teherautó forgalom miatt már egy ideje megsüllyedt az út, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közelmúltban elkezdte az útszakasz javítását.

Az arra közlekedők szerint alapos munkát végeztek, ennek ellenére az átadás után néhány nappal az egyik részen ismét megsüllyedt, összerepedezett az aszfalt.

A berepedt út fotója bejárta a közösségi médiát és sokan tippeltek arra, hogy nem megfelelően végezték a javítást. Ezt azonban a cég cáfolja.

„Társaságunk az összekötő út érintett szakaszán a jelentős nehézgépjármű forgalom miatt korábban megsüllyedt részeken lokális pályaszerkezet cserét végzett az elmúlt hetekben, melynek során 40-50 centiméter mélységben visszabontottuk cseréltük a pályaszerkezetet, erre került a megfelelő vastagságú aszfalt kötő- és kopóréteg.A javítással érintett szakasz egy pontján az altalajnál előre nem látható probléma jelentkezett, így a pályaszerkezet nagyobb mélységben történő cseréje szükséges. Szakembereink dolgoznak a megoldáson, így a lezárt szakaszt várhatóan péntek estére tudjuk újra átadni a forgalomnak” – írták a borsod24.com megkeresésére.

Forrás: borsod24.com / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük