Fotó: borsod24.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beszakadt, berepedezett aszfalt. Ez a látvány fogadta az autósokat alig 4 nap után a Miskolci Egyetemnél frissen felújított úton.

 

Az autósok réme a magyar utak állapota, gyalázat, életveszélyes, kátyúk, gödrök,szégyen, erre nem lehet többet áldozni? Vagy normálisan elvégezni a munkát?

A Csermőkei úton, a tapolcai csomópont felé haladva az Egyetemváros mellett a jelentős teherautó forgalom miatt már egy ideje megsüllyedt az út, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közelmúltban elkezdte az útszakasz javítását.

Az arra közlekedők szerint alapos munkát végeztek, ennek ellenére az átadás után néhány nappal az egyik részen ismét megsüllyedt, összerepedezett az aszfalt.

A berepedt út fotója bejárta a közösségi médiát és sokan tippeltek arra, hogy nem megfelelően végezték a javítást. Ezt azonban a cég cáfolja.

„Társaságunk az összekötő út érintett szakaszán a jelentős nehézgépjármű forgalom miatt korábban megsüllyedt részeken lokális pályaszerkezet cserét végzett az elmúlt hetekben, melynek során 40-50 centiméter mélységben visszabontottuk cseréltük a pályaszerkezetet, erre került a megfelelő vastagságú aszfalt kötő- és kopóréteg.

A javítással érintett szakasz egy pontján az altalajnál előre nem látható probléma jelentkezett, így a pályaszerkezet nagyobb mélységben történő cseréje szükséges. Szakembereink dolgoznak a megoldáson, így a lezárt szakaszt várhatóan péntek estére tudjuk újra átadni a forgalomnak” – írták a borsod24.com megkeresésére.

Forrás: borsod24.com / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: