Női szívek milliói törtek apró darabokra – Korunk legjóképűbb férfi színésze megházasodott


Fotó: bkn.ru
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem, nem túlzás… Tényleg női szívek milliói törtek össze. Korunk legcsinosabb férfi színészének bekötötték a fejét…

 

Christopher Catesby “Kit” Harington angol színész. Filmszerepekben és a színpadon egyaránt játszik.

Legismertebb filmes szerepe Havas Jon az HBO 2011 óta futó Trónok harca című fantasysorozatában.

Alakításáért 2016-ban Emmy-díjra is jelölték „a legjobb férfi mellékszereplő drámai tévésorozatban” kategóriában. 2017-re a televíziózás egyik legtöbbet fizetett színésze lett, miután a Trónok harca egyes epizódjaiért 2 millió dollárral jutalmazták.

Főszereplő volt továbbá a Pompeji, Az ifjúság végrendelete és a Kémvadászok: A szolgálat kötelez című filmekben, valamint mellékszerepet kapott a Silent Hill: Kinyilatkoztatás és a Hetedik fiú című horror-, illetve kalandfilmekben. 2014-ben az Így neveld a sárkányodat 2.-ben szinkronszínészként szerepelt.

Szombat délután mondta ki a boldogító igent a Trónok harca című sorozat két színésze, Kit Harington és Rose Leslie. A hétvégi menyegző és az egész kapcsolat egyik nagy különlegessége, hogy a két sztár a népszerű sorozat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, ráadásul az általuk játszott karakterek a szériában is egymásba habarodtak.Kit Harington a nehéz sorsú John Snowt kelti életre a sorozatban, míg Rose Leslie Ygrittet alakítja…

 

Esküvő – Fotó: Kit Harington Facebook oldala

 

Esküvő – Fotó: Kit Harington Facebook oldala

 

Esküvő – Fotó: Kit Harington Facebook oldala

 

Sok boldogságot Havas Jon!

Forrás: 24.hu / Wikipédia / Facebook / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük