Az ország legmenőbb divattervezője Orbán segítségére sietett – A miniszterelnök helyében nem gondolkoznánk sokat, már egyeztetnénk az időpontot


Herczeg Zoltán divatforradalmár, üzletember - Fotó: WMN.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Herczeg Zoltán üzent a miniszterelnök úrnak! Nem is akármit!

 

A híres divattervező segítő kezet kíván nyújtani a miniszterelnöknek.

Herczeg Zoltán magyar divattervező, cégtulajdonos, üzletember, a Herczeg Divatház alapítója.

Nem hiszem, hogy valaki ne ismerné, s be kellene mutatni a divatforradalmárt, akire méltán lehet büszke az egész ország. Mégis pár szó róla:

Munkássága hatósugara a kezdeti, hétköznapi polgárpukkasztástól és a művészvilág szereplőinek készített egyedi, színpadi viseleteitől elindulva keresztülvág a világcégek felkérésére tervezett és gyártott formaruhák sokaságán át, mintegy másfél évtized alatt Magyarország legismertebb divattervezői közé emelte. Kollekciói időről időre egyre nagyobb formátumban és egyre jellegzetesebb módon, meghökkentő ötletektől vezérelve kerülnek a közönség elé. Évente 3-4 divatbemutatót tudhat magáénak.

“A Herczegseg kft. ingyen es bermentve vallalja a t. minelnok ur nadragjanak meretre igazitasat. 10-12 percre kene csupan nelkuloznie.
Nem rohog, komoly!
A szeretet es beke jegyeben.” – írta Herczeg Zoltán divattervező a közösségi oldalán.

 

 Ha Orbán elfogadja a felajánlott segítséget, nem lesz könnyű dolga a mesternek, Orbánnak olyan Michelin-babás a kiállása, mint egy nagy kerek lufinak. Bár nincs az a kihívás, amit Herczeg ne oldana meg tökéletesen.

Forrás: Facebook / Wikipédia / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük