Az MSZP megható üzenetben búcsúzott első elnökétől – Nyers Rezsőt búcsúztatja a párt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP első elnöke Nyers Rezső emlékére adott ki közleményt a politikus pártja.

Nyers Rezső karakterét nehéz akár pár mondatban összefoglalni, azt a politikai életpályát és karaktert, ami jellemezte a volt elnököt. Ám mégis szívemlegető, ha felidézzük Nyers ikonikus köszönését: amikor “Jó napottal” köszöntek a volt pártelnöknek általában az volt a válasza:És csökkenő árakat

A Magyar Szocialista Párt első elnökétől nem csak szimpatizánsai, pályatársai, de volt pártja is megható hangvételű üzenetben köszönt el:

Életének 95. évében eltávozott közölünk pártunk első elnöke Nyers Rezső, aki hosszú élete alatt elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar szociáldemokrácia megteremtésében.

Nyers Rezső pályafutását a megújulásra való törekvés határozta meg, a baloldal megújításáért dolgozott élete során. Közgazdászként és politikusként a reformok híve volt, még akkor is, amikor nézetei miatt háttérbe szorították.

Hálával emlékezünk a demokratikus átmenetért és a magyar baloldal megújulásáért folytatott munkájáért.

Részvétünket nyilvánítjuk egykori pártelnökünk családjának.
Emlékét sosem feledjük el.

Nyugodjék békében!

MSZP


Az MSZP saját halottjának tekinti Nyers Rezsőt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük