Az MSZP megható üzenetben búcsúzott első elnökétől – Nyers Rezsőt búcsúztatja a párt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az MSZP első elnöke Nyers Rezső emlékére adott ki közleményt a politikus pártja.

Nyers Rezső karakterét nehéz akár pár mondatban összefoglalni, azt a politikai életpályát és karaktert, ami jellemezte a volt elnököt. Ám mégis szívemlegető, ha felidézzük Nyers ikonikus köszönését: amikor “Jó napottal” köszöntek a volt pártelnöknek általában az volt a válasza:

És csökkenő árakat

A Magyar Szocialista Párt első elnökétől nem csak szimpatizánsai, pályatársai, de volt pártja is megható hangvételű üzenetben köszönt el:

Életének 95. évében eltávozott közölünk pártunk első elnöke Nyers Rezső, aki hosszú élete alatt elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar szociáldemokrácia megteremtésében.

Nyers Rezső pályafutását a megújulásra való törekvés határozta meg, a baloldal megújításáért dolgozott élete során. Közgazdászként és politikusként a reformok híve volt, még akkor is, amikor nézetei miatt háttérbe szorították.

Hálával emlékezünk a demokratikus átmenetért és a magyar baloldal megújulásáért folytatott munkájáért.

Részvétünket nyilvánítjuk egykori pártelnökünk családjának.

Emlékét sosem feledjük el.

Nyugodjék békében!

MSZPAz MSZP saját halottjának tekinti Nyers Rezsőt.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük