Az MSZP megható üzenetben búcsúzott első elnökétől – Nyers Rezsőt búcsúztatja a párt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP első elnöke Nyers Rezső emlékére adott ki közleményt a politikus pártja.

Nyers Rezső karakterét nehéz akár pár mondatban összefoglalni, azt a politikai életpályát és karaktert, ami jellemezte a volt elnököt. Ám mégis szívemlegető, ha felidézzük Nyers ikonikus köszönését: amikor “Jó napottal” köszöntek a volt pártelnöknek általában az volt a válasza:

És csökkenő árakat

A Magyar Szocialista Párt első elnökétől nem csak szimpatizánsai, pályatársai, de volt pártja is megható hangvételű üzenetben köszönt el:

Életének 95. évében eltávozott közölünk pártunk első elnöke Nyers Rezső, aki hosszú élete alatt elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar szociáldemokrácia megteremtésében.

Nyers Rezső pályafutását a megújulásra való törekvés határozta meg, a baloldal megújításáért dolgozott élete során. Közgazdászként és politikusként a reformok híve volt, még akkor is, amikor nézetei miatt háttérbe szorították.

Hálával emlékezünk a demokratikus átmenetért és a magyar baloldal megújulásáért folytatott munkájáért.Részvétünket nyilvánítjuk egykori pártelnökünk családjának.

Emlékét sosem feledjük el.

Nyugodjék békében!

MSZP

Az MSZP saját halottjának tekinti Nyers Rezsőt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük