Toroczkai zászlót bontott – Jön a diktatórikus nacionalizmus?


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom – jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester délután.

 

Vállalom, hogy zászlót bontok. – mondta Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom mai, ásotthalmi zászlóbontó gyűlésen, melyen több ezres tömeg gyűlt össze.A Mi Hazánk Mozgalom így önálló párttá alakult. Dúró Dóra a fórumon elmondta, hogy vállalja az országgyűlési munkát az új párt képviseletében.

„Sárdobáló politikusok helyett példamutató politikusokat szeretnénk. Olyan pártelnököket, akiknek nem megírják, hogy hogyan nézzenek rátok, hanem akik mennek elől a harcban, ha harcolni kell. Olyan jövőt szeretnénk, amelyben olyan hazát építünk, ahonnan nem elmennek, hanem visszaköltöznek a magyarok. Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltűnik akkor is” – fogalmazott Ásotthalom polgármestere.

A Jobbik közleményt adott ki, amelyben figyelmezteti tagjait, hogy aki kilépett a pártból, annak vissza kell adnia a mandátumát.

Forrás: Hír TV


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük