Toroczkai zászlót bontott – Jön a diktatórikus nacionalizmus?


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom – jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester délután.

 

Vállalom, hogy zászlót bontok. – mondta Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom mai, ásotthalmi zászlóbontó gyűlésen, melyen több ezres tömeg gyűlt össze.

A Mi Hazánk Mozgalom így önálló párttá alakult. Dúró Dóra a fórumon elmondta, hogy vállalja az országgyűlési munkát az új párt képviseletében.

„Sárdobáló politikusok helyett példamutató politikusokat szeretnénk. Olyan pártelnököket, akiknek nem megírják, hogy hogyan nézzenek rátok, hanem akik mennek elől a harcban, ha harcolni kell. Olyan jövőt szeretnénk, amelyben olyan hazát építünk, ahonnan nem elmennek, hanem visszaköltöznek a magyarok. Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltűnik akkor is” – fogalmazott Ásotthalom polgármestere.

A Jobbik közleményt adott ki, amelyben figyelmezteti tagjait, hogy aki kilépett a pártból, annak vissza kell adnia a mandátumát.

Forrás: Hír TV


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük