2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom – jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester délután.

 

Vállalom, hogy zászlót bontok. – mondta Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom mai, ásotthalmi zászlóbontó gyűlésen, melyen több ezres tömeg gyűlt össze.

A Mi Hazánk Mozgalom így önálló párttá alakult. Dúró Dóra a fórumon elmondta, hogy vállalja az országgyűlési munkát az új párt képviseletében.

„Sárdobáló politikusok helyett példamutató politikusokat szeretnénk. Olyan pártelnököket, akiknek nem megírják, hogy hogyan nézzenek rátok, hanem akik mennek elől a harcban, ha harcolni kell. Olyan jövőt szeretnénk, amelyben olyan hazát építünk, ahonnan nem elmennek, hanem visszaköltöznek a magyarok. Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltűnik akkor is” – fogalmazott Ásotthalom polgármestere.

A Jobbik közleményt adott ki, amelyben figyelmezteti tagjait, hogy aki kilépett a pártból, annak vissza kell adnia a mandátumát.

Forrás: Hír TV


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: