Döbbenetes videó – a pap felpofozta a keresztelőn a síró babát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Néha valóban érdemes elgondolkodni azon, hogy pontosan milyen világban is élünk.

Bombaként robbant az interneten az a videó, amely futótűzként terjed egy keresztelőről, ahol úgy néz ki, hogy isten felkent szolgája nagyon nehezen viselte el, hogy a saját hangján kívül más hang is van isten házában.

Szerencsére az eset nem hazánkban történt, hanem Franciaországban, azonban pontosabbat nem tudunk ezzel kapcsolatban, hiszen a család kérésére nemcsak a felvételen szereplők nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt sem, hogy melyik település melyik templomában készült a videó.

A képeken a keresztelő előtti pillanatok láthatók, a pap épp a szertartás menetét magyarázza a résztvevőknek, illetve csak magyarázná, mert a megkeresztelendő gyermek sírdogál.

A pap először megöleli a babát, de mivel ettől még nem nyugszik meg (persze, hiszen vélhetően fél az idegenek jelenlétében), ezért más megoldást választ.A francia lapok szerint a család „megtette a szükséges lépéseket”.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük