Döbbenetes videó – a pap felpofozta a keresztelőn a síró babát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néha valóban érdemes elgondolkodni azon, hogy pontosan milyen világban is élünk.

Bombaként robbant az interneten az a videó, amely futótűzként terjed egy keresztelőről, ahol úgy néz ki, hogy isten felkent szolgája nagyon nehezen viselte el, hogy a saját hangján kívül más hang is van isten házában.Szerencsére az eset nem hazánkban történt, hanem Franciaországban, azonban pontosabbat nem tudunk ezzel kapcsolatban, hiszen a család kérésére nemcsak a felvételen szereplők nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt sem, hogy melyik település melyik templomában készült a videó.

A képeken a keresztelő előtti pillanatok láthatók, a pap épp a szertartás menetét magyarázza a résztvevőknek, illetve csak magyarázná, mert a megkeresztelendő gyermek sírdogál.

A pap először megöleli a babát, de mivel ettől még nem nyugszik meg (persze, hiszen vélhetően fél az idegenek jelenlétében), ezért más megoldást választ.

A francia lapok szerint a család „megtette a szükséges lépéseket”.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük