Horváth Csaba: Azonnal vezessék vissza a BKV utasbiztosítását!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Évek óta biztosítás nélkül utaznak a BKV járatain az utasok…

 

Évek óta biztosítás nélkül utaznak a BKV járatain az utasok, a közlekedési vállalat ugyanis kivezette a jegyek és bérletek árából az utasbiztosítást.

Míg a fővárosi fenntartású BKV a jegy- és bérletárak csökkentése nélkül megszüntette az utasok biztosítását, addig az állami fenntartású MÁV és a Volánbusz utasai továbbra is biztosítással utaznak.

Elfogadhatatlan, hogy miközben a BKV egyre kevesebbet költ karbantartásra és emiatt buszok gyulladnak ki, metrók ajtajai nyílnak ki rossz helyen, a BKV nem biztosítja a budapesti utasokat. Elfogadhatatlan az is, hogy egy baleset esetén a sérült utasnak kell bíróságon bizonyítania, hogy nem a saját hibájából sérült meg egy BKV-járaton.

Nincs más lehetőség, a BKV azonnali hatállyal vezesse vissza a biztosítást a jegyek és bérletek árába, természetesen az árak emelése nélkül. Nem elfogadható, hogy erre nincs pénz – ha a BKV és a főváros ezt a saját költségvetéséből nem tudja kigazdálkodni, a városvezetésének kötelessége, hogy az ehhez szükséges forrásokat a kormánytól megszerezze.

Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük